21 Μαΐ 2017

Με την κούπα στο χέρι, ο Μαξ δίνει πάσα: Η παραμονή μου στη Γιούβε εξαρτάται και από τις δύο πλευρές, όχι μόνο από μένα

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σχολίασε τις δηλώσεις του Μπέπε Μαρότα για το θέμα της παραμονής του ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι είναι πίσω μόνο από τους Τζιοβάνι Τραπατόνι και Μαρτσέλο Λίπι.

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους είπε ότι ο προπονητής είναι αυτός που θα πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον του αφού η διοίκηση θέλει να συνεχίσουν μαζί και ο Αλέγκρι ρωτήθηκε για το αν όντως όλα εξαρτώνται από τον ίδιο.

«Εξαρτάται και από τις δύο πλευρές, όχι μόνο από μένα. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στη Γιουβέντους. Θα έρθει η στιγμή που θα κάτσουμε να συζητήσουμε αλλά τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο να παίξουμε, και πιθανότατα να νικήσουμε, τον τελικό του Κάρντιφ», ήταν η απάντηση του Μαξ, ο οποίος συνέχισε...


«Το να ακούγεται το όνομα του σε συζητήσεις και αναλύσεις για τους Τραπατόνι και Λίπι, το να αναφέρομαι σε αυτή τη θέση στην ιστορία της Γιουβέντους, με κάνει πολύ υπερήφανο, όπως είμαι υπερήφανος και για όσα έκανα σε Κάλιαρι και Μίλαν. Είναι μια πορεία που έχω κάνει και ελπίζω να συνεχίσω να κάνω. Μπορώ να βελτιωθώ πολύ ακόμη, δεν θέλω να σκεφτώ ότι αυτό είναι το αποκορύφωμα της καριέρας μου. Αν δεν έχεις κίνητρα, δύσκολα πετυχαίνεις τους στόχους σου».

Σχετικά θέματα

Αυτά είναι τα τέσσερα πιθανά σενάρια για το μέλλον του Αλέγκρι και όλα είναι ανοιχτά. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του με την ομάδα με τα σενάρια για την επόμενη μέρα είναι τέσσερα. Διαβάστε περισσότερα »


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου