3 Μαΐ 2017

Ο ευφυέστατος τίτλος της Gazzetta dello Sport για το ματς με τη Μονακό

Με έναν ευφυέστατο τίτλο, η Gazzetta dello Sport προτρέπει τους παίκτες της Γιουβέντους να βάλουν τις βάσεις πρόκρισης στον τελικό από τον πρώτο αγώνα.

Η ιταλική εφημερίδα καλεί τους ποδοσφαιριστές του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να μπουν στο γήπεδο του πριγκιπάτου και να μη νικήσουν απλά…


Αλλά να χρεοκοπήσουν τους Μονεγάσκους, όπως γράφει ο πρωτοσέλιδος τίτλος της σημερινής Gazzetta dello Sport.



«Χρεοκοπήστε τους», λοιπόν. Ωραίος τίτλος από τη Gazzetta!

2 σχόλια:

  1. Η ίδια εφημερίδα δεν είναι αυτή που είχε εξοργίσει τους ανθρώπους της διοίκησης με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό των δημοσιογράφων της πόλης απο τις συνεντεύξεις τύπου;Έχω παρατηρήσει πως τελευταία θέλουν να "καλοπιάσουν" την γιουβε.Αν ξέρετε κάτι παραπάνω και μπορείτε να το μοιραστείτε θα σας παρακαλούσα να με ενημερώσετε για την περίπτωση της Gazzetta dello sport.Ευχαριστώ
    Forza Juve!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, η ίδια εφημερίδα είναι. Σωστά θυμάσαι. Οπως έχουμε γράψει και αναλύσει και στο παρελθόν, η πολιτική μιας εφημερίδας δε χαράζει πάντα και το ρεπορτάζ της. Άλλο η «γραμμή», άλλο η είδηση.

      Για παράδειγμα, επειδή η Gazzetta έπαιξε μεγάλο ρόλο στην τιμωρία της Γιουβέντους πριν 11 χρόνια, δε σημαίνει πως γράφει ψεύτικες ειδήσεις για τις μεταγραφές. Ή δε θέλει να κερδίζει η Γιουβέντους στην Ευρώπη. H Gazzetta και η κάθε Gazzetta θέλει να πουλάει φύλλα.

      Σήμερα παίζει η Γιουβέντους και τη Γιουβέντους «παίζει» στο πρωτοσέλιδό της. Κατά καιρούς έχουν γραφτεί στη συγκεκριμένη εφημερίδα διθυραμβικές αναλύσεις για τον Αλέγκρι και τους παίκτες του.

      Παραμένει μια εφημερίδα με πηγές και καλό ρεπορτάζ. Και αυτό δε σχετίζεται με τι παιχνίδια μπορεί να παίζει στις πρώτες της σελίδες.

      Forza Juve!

      Διαγραφή