2 Μαΐ 2017

Παίκτη… αουτσάιντερ χαρακτήρισε σύμβολο της Γιουβέντους ο Κιελίνι

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι μίλησε στο France Football την παραμονή του πρώτου ημιτελικού με την Μονακό στο Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής αμυντικός.

Για την κόντρα με την Μονακό: «Μετά την κλήρωση κάποιοι έλεγαν ότι θα είναι απλό, όποιος όμως το λέει αυτό δεν ξέρει τίποτα από ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Ζαρντίμ, την οποία παρακολουθώ πολύ καιρό, δεν τα παραπάει ποτέ και πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν με τρελά στατιστικά στο πρωτάθλημα και απίστευτη πορεία στο Champions League. Η Μονακό τερμάτισε 1η στον όμιλο της, έκανε δύο σπουδαία ματς κόντρα στη Σίτι, νίκησε την Μπορούσια στο Ντόρτμουντ. Αξίζει σεβασμό».

Για το Champions League: «Είναι ο πρώτος μας στόχος αλλά όχι ο μοναδικός, θέλουμε να κατακτήσουμε κι άλλους τίτλους».


Για τα μόλις δύο γκολ που έχει δεχθεί η Γιουβέντους: «Σχετικό είναι αυτό, ήμασταν και τυχεροί, όπως κόντρα στη Λιόν. Μερικές φορές είναι θέμα εκατοστών, αλλά η Γιουβέντους παίζει ως ομάδα και η επιτυχία μας οφείλεται στο σύνολο».

Για τον Μάντζουκιτς: «Είναι το σύμβολο της Γιούβε».

Για το μέλλον του: «Δεν έχω φιξάρει ημερομηνία για το πότε θα αποσυρθώ. Αισθάνομαι καλύτερα από ό,τι πριν δύο χρόνια. Θα αποφασίσω βλέποντας την κάθε χρονιά, με την σκέψη να συνεχίζω αν αισθάνομαι στο τοπ. Μετά, πάντως, θα μου άρεσε να παραμείνω στο ποδόσφαιρο αλλά όχι ως προπονητής. Πολύ στρες και πολλά πράγματα που πρέπει να διαχειρίζεσαι εκτός γηπέδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου