30 Μαΐ 2017

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν πρέπει να πάμε με πολλή ταπεινότητα απέναντι στη Γιουβέντους

Ταπεινότητα αλλά ως ένα βαθμό θέλει από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μίλησε για τον τελικό με τη Γιουβέντους.

Ο Πορτογάλος άσος των Μαδριλένων έκανε δηλώσεις στη Media Day και τόνισε ότι είναι μια χαρά από όλες τις απόψεις, περιμένοντας το ματς του Σαββάτου.

«Αισθάνομαι καλά, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Ολοι οι συμπαίκτες μου είναι σε φόρμα και αυτό δείχνει την καλή δουλειά του προπονητή μας. Δεν σκέφτομαι το να βάλω γκολ, δεν σκέφτομαι πολύ τον αγώνα, προσπαθώ να σκέφτομαι κάτι άλλο γιατί έχουμε ακόμη μέρες, δεν χρειάζεται να το σκεφτόμαστε συνεχώς», είπε αρχικά.


«Εχοντας κατακτήσει ο πρωτάθλημα, έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να κατακτήσουμε το Champions League για δεύτερη σερί φορά. Το Σάββατο θα είναι μια ξεχωριστή βραδιά και εύχομαι να πάνε όλα καλά», συμπλήρωσε ο Ρονάλντο, ο οποίος ρωτήθηκε για το αν η Ρεάλ θα πρέπει να μπει με ταπεινότητα στον τελικό.

«Ναι, ταπεινότητα αλλά όχι πολλή. Πρέπει να αποδείξουμε τη δύναμη μας. Η Γιουβέντους είναι μια σπουδαία ομάδα αλλά ξέρουμε και ποια είναι η δική μας αξία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου