5 Μαΐ 2017

Τζάτζα: Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε πολεμική εκεί που δεν υπάρχει

Ο Σιμόνε Τζάτζα προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση για το θέμα που δημιουργήθηκε με την... υποστήριξη του στον Αλβαρο Μοράτα.

Τα όσα φερόταν να λέει ο Ιταλός πρώην φορ της Γιουβέντους περί διλήμματος για το ποιον θα υποστηρίζει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αν το ζευγάρι είναι Γιούβε-Ρεάλ, δεν προκάλεσαν και την καλύτερη εντύπωση. Οπως δεν προκάλεσε καλή εντύπωση και στον ίδιο τον Τζάτζα το πώς παρουσιάστηκε το θέμα από τα ΜΜΕ και γι' αυτό προχώρησε σε νέα δήλωση, θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.


«Στη συνέντευξη είπα ότι για μένα η Γιουβέντους ήταν μια εμπειρία που με έκανε να ωριμάσω πολύ και μου έδωσε την ευκαιρία να συνυπάρξω με πρωταθλητές. Εχω μια πολύ όμορφη ανάμνηση από το Τορίνο και ποτέ δεν είπα ότι θα υποστηρίξω τον αντίπαλο της Γιούβε. Θα είμαι πάντα ευγνώμων στη Γιούβε και στους πρώην συμπαίκτες μου. Και ναι, είπα ότι αν ο τελικός είναι Γιουβέντους-Ρεάλ ελπίζω να καταφέρει να σκοράρει ο Αλβαρο αλλά να επιστρέψει στο Τορίνο με την κούπα η Γιούβε. Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε πολεμική εκεί που δεν υπάρχει. Σας παρακαλώ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου