9 Μαΐ 2017

Προκλητικός ο Μπόνιεκ, ειρωνεύεται τους οπαδούς της Γιουβέντους και αφήνει αιχμές για τον Ντάβιτς

Ήταν μέλος της ομαδάρας του Τραπατόνι και με τη φανέλα της Γιουβέντους κατέκτησε ό,τι υπήρχε. Εδώ και αρκετά χρόνια, ο Ζμπίνγκιεβ Μπόνιεκ βρίσκεται απέναντι από την ομάδα που έγινε γνωστός.

Αιτία δεν ήταν μόνο το γεγονός πως επέλεξε να παίξει σε έναν άλλον ιταλικό σύλλογο (τη Ρόμα) αλλά γιατί ήταν από τους πρώτους που κατηγόρησε τη Γιουβέντους όταν είχε κάτσει στο σκαμνί για το σκάνδαλο Calciopoli. Την κατηγόρησε λες και ήταν εχθρός και πότε μέλος της.

Παρόλα αυτά, στο νέο γήπεδο των μπιανκονέρι, ο Μπόνιεκ θα είχε το δικό του αστέρι. Αν δεν ξεσηκωνόταν ο κόσμος όμως. Τελικά οι διαμαρτυρίες των τιφόζι της Γιουβέντους, που δεν ξέχασαν ποτέ τι είχε πει, ανάγκασαν τη διοίκηση να αναθεωρήσει και να μη του δώσει το αστέρι. Στη θέση του, το 50ο αστέρι του Juventus Stadium το πήρε ο Εντγκαρντ Ντάβιτς.


Σήμερα, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη ρεβάνς με τη Μονακό, ο Μπόνιεκ προκαλεί και πάλι. Αφού τουίταρε πως αρκετοί του ζητούν (από τώρα) εισιτήρια για τον τελικό του Κάρντιφ, τους ρώτησε ειρωνικά «αν δεν έχουν το τηλέφωνο του αστεριού τους, του Ντάβιντς».

Ο Πολωνός πήρε μια απάντηση, μέσω του κοινωνικού δικτύου, «100 φορές καλύτερα ο Ντάβιτς» και εκείνος φρόντισε να επιτεθεί ακόμη περισσότερο. «Ισχύει, ιδιαίτερα με το σαμπουάν… ντόπινγκ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου