11 Μαΐ 2017

Τι διαπίστωσαν οι γιατροί και θέλουν να «ανοίξουν» τον Ιμπραΐμοβιτς για μελέτη

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υπέστη ρήξη χιαστών. Αυτό δεν είναι είδηση καθώς έχει γίνει εδώ και κάποιες εβδομάδες. Είδηση είναι αυτά που κατάλαβαν οι γιατροί.

Το ιατρικό τιμ που έκανε την εγχείρηση του Σουηδού δεν έμεινε απλά ικανοποιημένο από τις φυσικές ικανότητες που έχει ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ. Θέλουν να το πάνε παρακάτω, ζητώντας να τον υποβάλουν, κάποια στιγμή στο μέλλον, σε νέες δοκιμασίες.

Μιλώντας ο Μίνο Ραϊόλα στην εφημερίδα της πατρίδας του ποδοσφαιριστή που εκπροσωπεί, είπε: «Το γόνατό του είναι τόσο δυνατό που οι γιατροί είπαν πως δεν έχουν ξαναδεί τίποτα σαν αυτό. Έχει ένα γόνατο που είναι σχεδόν αδύνατο για έναν ποδοσφαιριστή με 20χρονη καριέρα. Είναι αρκετά καθαρό, δεν είχε καμία βλάβη».


«Ο Ζλάταν είναι τόσο δυνατός που οι γιατροί τον θέλουν πίσω μετά το τέλος της καριέρας του για να συνεχίσουν την έρευνα. Δουλεύουν σε ένα από τα καλύτερα ερευνητικά κέντρα του κόσμου για τα γόνατα και τους συνδέσμους. Έτσι, μετά την καριέρα του Ζλάταν, θα επιστρέψουμε πίσω και θα τον ανοίξουμε ξανά για να ερευνήσουμε τους συνδέσμους του», πρόσθεσε ο Ραϊόλα.


1 σχόλιο:

  1. Ο Ραϊόλα θα τα ειπε αυτα για να μην λενε ολοι οτι τελειωσε η καριερα του και διαφορα αλλα σχετικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή