24 Μαΐ 2017

Μια ημέρα μετά το ενδιαφέρον της Γιούβε για τον Ινιέστα, δηλώνει: Είναι πιθανό να μην κλείσω την καριέρα μου στην Μπάρτσα

Μία μέρα μετά τα σενάρια για ενδιαφέρον της Γιουβέντους, ο Αντρές Ινιέστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα.

Ο διεθνής Ισπανός χαφ δεσμεύεται με τους μπλαουγκράνα ως το καλοκαίρι του 2018 και το κλαμπ θα ήθελε να αρχίσει σιγά-σιγά τις συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου. Δεν είναι σίγουρο, όμως, ότι κάτι τέτοιο θέλει ο ίδιος ο Ινιέστα.

«Είναι πιθανό να μην κλείσω την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα. Ακόμα σκέφτομαι εάν θα ανανεώσω το συμβόλαιό μου ή όχι. Υπάρχουν αμφιβολίες και οφείλω να αξιολογήσω τις καταστάσεις. Δεν λέω εάν θα ανανεώσω ή όχι. Εφτασα απλά στο σημείο που πρέπει να αξιολογήσω το πώς πήγε η σεζόν και κάνω την αξιολόγησή μου», είπε.


«Εχω πει από καιρό ότι εφόσον φτάσει η στιγμή της αποχώρησης μου, αυτή δεν θα είναι μία κόντρα μεταξύ εμένα και της Μπαρτσελόνα, αλλά θα αναζητήσουμε τον καλύτερο τρόπο για όλους μας. Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή, είναι ότι η μίνιμουμ πρόθεσή μου παραμένει το να εξαντλήσω το υπάρχον συμβόλαιο και αυτό προτίθεμαι να κάνω», ήταν τα λόγια του Ισπανού, για τον οποίο η Γιούβε θα κινηθεί μόνο αν δει ότι μπορεί να τον πάρει ως ελεύθερο.

Σχετικά θέματα

Ποιον ψήνει ο Ντάνι Αλβες από την Μπαρτσελόνα να έρθει στη Γιουβέντους. Ενα εντυπωσιακό μεταγραφικό σενάριο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στην Ισπανία για τη Γιουβέντους. Διαβάστε περισσότερα »




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου