18 Μαΐ 2017

Ο Αλέγκρι ήταν έτοιμος να τα… σπάσει και αυτές είναι οι δύο εκδοχές του περιστατικού

Μια φάση του πρώτου ημιχρόνου αρκούσε για να κάνει έξαλλο τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με τις εκδοχές να είναι δύο.

Με το σκορ στο 2-0 για τη Γιουβέντους και με το ματς να πάει προς το τέλος του ημιχρόνου, ο Ιμόμπιλε έκανε ένα ύπουλο φάουλ στον Ρινκόν από πίσω αλλά ο ρέφερι δεν υπέδειξε κάτι, η φάση δεν σταμάτησε παρά το γεγονός ότι ο Βενεζουελάνος ήταν πεσμένος στο έδαφος και οι λατσιάλι λίγο έλειψε να μειώσουν με τον Ιμόμπιλε.


Οι κάμερες έπιασαν εκείνη την στιγμή τον Αλέγκρι να είναι σε έξαλλη κατάσταση και να ωρύεται μπροστά από τον πάγκο, με την πρώτη εκδοχή να είναι, όπως ανέφερε η Tuttosport, ότι εκνευρίστηκε επειδή οι Ρωμαίοι δεν έβγαλαν έξω την μπάλα αλλά πήγαν να σκοράρουν.





Ο ίδιος ο Μαξ, πάντως, όταν ρωτήθηκε μετά τον τελικό για αυτή την έκρηξη του, προτίμησε να τα βάλει με τους παίκτες του, λέγοντας πως δεν θα έπρεπε να χάσουν την μπάλα ρισκάροντας να σκοράρει η Λάτσιο αλλά να την πετάξουν αμέσως έξω για να... θυμηθεί και ο διαιτητής ότι υπήρχε παίκτης πεσμένος στο έδαφος. «Πρέπει να διαβάζουμε κάθε φάση του παιχνιδιού, αυτό ζητάω συνέχεια, να είμαστε συνεχώς έξυπνοι», είπε σχετικά ο Αλέγκρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου