9 Μαΐ 2017

Το μεγάλο δίλημμα του Αλέγκρι για την 11άδα που θα κατεβάσει απέναντι στη Μονακό

Η Γιουβέντους παίζει τη ρεβάνς με τη Μονακό σήμερα και τα ιταλικά ρεπορτάζ θέλουν τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να μην έχει κατασταλάξει ακόμη για το σύστημα.

Η Tuttosport για παράδειγμα αναφέρει πως ο Ιταλός προπονητής σκέφτεται εκτός από το κλασικό 4-2-3-1 και το… ξεχασμένο 3-4-3.

Βέβαια, όλα συγκλίνουν στο κλασικό σχήμα που εφαρμόζεται εδώ και κάποιους μήνες και έχουν φέρει τη Γιουβέντους λίγο πριν το τρεμπλ.

Ετσι, το 4-2-3-1 αναμένεται να υπερισχύσει με τον Μπουφόν να είναι κάτω από τα δοκάρια των μπιανκονέρι. Δεξιά και αριστερά θα είναι ο Αλεξ Σάντρο και ο Ντάνι Αλβες ενώ στο κέντρο της άμυνας ο Κιελίνι και ο Μπονούτσι. Μπροστά τους ο Κεντίρα με τον Πιάνιτς. Οι Μάντζουκιτς, Κουαδράδρο και Ντιμπάλα θα βρίσκονται πίσω από τον Ιγκουαΐν.


Στην περίπτωση που χρησιμοποιηθεί το 3-4-3, μπροστά από τον Μπουφόν, θέση στην άμυνα θα πάρει ο Μπαρτσάλι που θα πλαισιώνει την τριάδα με τους Κιελίνι, Μπονούτσι. Αλεξ Σάντρο και Ντάνι Αλβες θα βρίσκονται στα άκρα με τους Κεντίρα και Πιάνιτς στο κέντρο. Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα και Ιγκουαΐν οι τρεις μπροστά.


1 σχόλιο:

  1. Αυτό είναι που λέμε μπήκε κ....μένος στο match με την Monaco... Εμπρός Gladiator για την νίκη! #SuperMario #FinoAllaFine

    ΑπάντησηΔιαγραφή