10 Μαΐ 2017

Υπόκλιση Αλέγκρι σε Μπουφόν: Πρέπει να κερδίσει αυτό το κύπελλο

Προσγειωμένος, όπως πάντα, παρουσιάστηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι λίγο μετά τη μεγάλη πρόκριση της Γιουβέντους στον τελικό του Champions League.

Ο προπονητής των μπιανκονέρι άφησε τους παίκτες του να πανηγυρίζουν και ο ίδιος δήλωσε: «Δεν έχουμε κερδίσει ακόμη κάτι, οπότε από αύριο σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές μου έχουν κάνει σπουδαία πράγματα».

«Κάνω τη δουλειά μου με ηρεμία αλλά και με εξαιρετικό ενθουσιασμό. Με ενδιαφέρει να παίρνω τα αποτελέσματα και το κάνω μέσα από την ποιότητα των διαθέσιμων παικτών μου», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του Μπουφόν σε ένα ακόμη τελικό, ο Αλέγκρι υποκλίθηκε στη μεγάλη ποδοσφαιρική μορφή λέγοντας: «Ηταν σωστό για τον Μπουφόν που βρέθηκε στον τελικό και πρέπει να τον κερδίσει».


Για τον τελικό, χωρίς φυσικά να έχει επισημοποιηθεί ακόμη ο αντίπαλος της Γιουβέντους, ο Ιταλός προπονητής είπε: «Σε διπλά παιχνίδια πάντα είναι πιο δύσκολα. Σε ένα μονό ματς πρέπει να δώσουμε βάρος στην τακτική και στη λεπτομέρεια. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, το έδειξαν τα αποτελέσματα, ενώ έχουμε πάρει τα μαθήματα από τον χαμένο τελικό του 2015».

Τέλος, ρωτήθηκε για την κλωτσιά του Γκλικ, που αγωνιζόταν και στην Τορίνο, και απάντησε: «Η κλωτσιά του μας ξύπνησε».


1 σχόλιο:

  1. "η κλωτσια του μας ξυπνησε" Αυτη και μονο η φραση δειχνει οτι ο Αλεγκρι ειναι επαγγελματιας και δεν στεκεται σε δικαιολογιες ανεξαρτητος αποτελεσματος....φανταστειτε να ρωτουσαν προπονητη Ελληνικης ομαδας για το γεγονος αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή