21 Μαΐ 2017

Η παραδοχή του Νέτο και το άγνωστο που έρχεται

Ο Νορμπέρτο Νέτο παραδέχθηκε ότι δεν βλέπει τον εαυτό του σαν διάδοχο του Τζίτζι Μπουφόν, αν και δεν θέλησε να πει πολλά για το μέλλον του.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και αφού είπε τα αναμενόμενα για το πόσο καλή σεζόν κάνουν οι μπιανκονέρι και για το όνειρο του Champions League, ρωτήθηκε για το αν θεωρεί πως είναι ο διάδοχος του Μπουφόν.

«Δεν το σκέφτομαι αυτό. Σκέφτομαι μόνο να κάνω το καλύτερο δυνατό για τη Γιούβε και τίποτα άλλο. Οταν υπέγραψα στη Γιουβέντους ήξερα ότι θα ήταν μια πρόκληση και ότι δεν θα ήμουν βασικός. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, τι θα κάνω στην καριέρα μου», είπε αρχικά ο Νέτο και συμπλήρωσε...


«Είναι σημαντικό να σε εμπνέει ένας επαγγελματίας όπως ο Τζίτζι. Αξιζε τον κόπο να φύγω από τη Φλωρεντία και να έρθω στο Τορίνο, μου αρέσουν οι προκλήσεις και η Γιουβέντους είναι πρόκληση. Είμαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου και ο στόχος μου είναι να ανταποκρίνομαι κάθε φορά που παίρνω θέση βασικού, όπως για παράδειγμα στον τελικό του Coppa Italia».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου