26 Μαΐ 2017

Τρεις μήνες παλεύει η Μίλαν να ανανεώσει ο Ντοναρούμα αλλά, δεν…

Από τις 25 Φεβρουαρίου έχει ξεκινήσει η Μίλαν την ανανέωση του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα αλλά ακόμη δεν έχει την υπογραφή του.

Ο τερματοφύλακας των ροσονέρι είναι ένας παίκτης που θέλουν να κρατήσουν πάση θυσία στην ομάδα του οι Μιλανέζοι αλλά ο Μίνο Ραϊόλα, ο μάνατζέρ του, έχει αποδειχθεί, ως συνήθως, σκληρό καρύδι.

Το συμβόλαιο του Ντοναρούμε λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, το 2018, αλλά η Μίλαν θέλει να κλείσει τη δουλειά. Αυτή θα είναι και μια κίνηση της νέας διοίκησης που θα μετρήσει καθώς εκτός από το ταλέντο του πορτιέρε θα μετρήσει πολύ πως πάνω σε έναν Ιταλό θα φτιαχτεί η νέα ομάδα.


Οσο καθυστερεί η ανανέωση, κανείς δεν βγάζει έξω από το παιχνίδι τη Γιουβέντους που ψάχνει τον αντικαταστάτη του Μπουφόν, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως στην παρούσα φάση έχει χάσει τον έλεγχο της υπόθεση η Μίλαν.

Η λογική λέει πως μέσα στον Ιούνιο ο Ντοναρούμα θα υπογράψει και η προετοιμασία θα ξεκινήσει με αυτό το θέμα λυμένο.


1 σχόλιο:

  1. Γιουβεντους ειμαστε, εναν αξιο τερματοφυλακα οπως και να χει θα τον βρουμε και ας μην ειναι αυτος. απλα μη μπουμε στη λαθος διαδικασια να τον συγκρινουμε με τον Μεγιστο, γιατι το πιο πιθανον να μην συγκρινεται καν. με πιανει θλιψη και μονο που σκεφτομαι την ωρα που πλησιαζει και ειναι ο μονος που δεν μπορω να φανταστω να λειπει απο την ομαδα. Τον θελω εκει ομως μετα, σε οποιο ποστο και αν του ανατεθει εκτος αυτο που ξερει να κανει καλυτερα. Γιωργος Κ. Forza ομαδαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή