19 Μαΐ 2017

Ο Αντρέα Ανιέλι αναφέρθηκε για πρώτη φορά για στη χωρητικότητα του γηπέδου

Ο Αντρέα Ανιέλι κατέθεσε στην επιτροπή Antimafia της ιταλικής βουλής και αναφέρθηκε στη μικρή χωρητικότητα του Juventus Stadium.

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους κλήθηκε, όπως είχαμε γράψει πριν μήνες ότι θα γίνει, να καταθέσει στην Antimafia για το θέμα που έχει προκύψει με σχέσεις ultras-μαφίας για κέρδος από τη διαχείριση των εισιτηρίων.

Το θέμα που απασχόλησε κυρίως την επιτροπή ήταν ο Ρόκο Ντομινέλο, οργανωμένος οπαδός της Γιούβε και γιος μαφιόζου της 'ndrangheta, με τον Ανιέλι να τονίζει ότι τον συνάντησε 3-4 φορές αλλά πάντα παρουσία πολλών άλλων, αναφέροντας και συγκεκριμένα παραδείγματα.

Ενδιαφέρον, όμως, είχε η απάντηση του προέδρου στην ερώτηση που του έγινε για τις τιμές των εισιτηρίων και πώς οι ultras της Γιουβέντους έβγαζαν λεφτά από αυτό, βάζοντας μεγάλο καπέλο.


«Δυστυχώς η χωρητικότητα του γηπέδου μας είναι μικρή για τις ανάγκες της Γιούβε, η ζήτηση είναι πολύ μεγαλύτερη από την προσφορά δηλαδή. Από την άλλη, δεν μπορεί να θεωρηθεί εγκληματικό το να δώσει ένα άτομο το εισιτήριο του σε ένα άλλο, ζητώντας όποιο ποσό ζητάει. Αν κοιτάξω στο internet για εισιτήρια του τελικού του Champions League, θα βρω εισιτήρια που πωλούνται για 3-5.000 ευρώ. Μιλάμε για ασύλληπτες και απαράδεκτες τιμές, οι οποίες υπάρχουν επειδή η ζήτηση, όπως προανέφερα, είναι πολύ μεγαλύτερη από την προσφορά», είπε σχετικά ο Ανιέλι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου