27 Μαΐ 2017

Ασύλληπτα μέτρα ασφαλείας στον τελικό του Κάρντιφ, μέχρι και φορτηγά θα σταματούν μέσα στην πόλη

Περίπου 15.000 άνθρωποι θα είναι σε επιφυλακή τις ημέρες του τελικού του Champions League για να αποτρέψουν τυχόν τρομοκρατική ενέργεια στο Κάρντιφ.

Όπως είναι φυσικό, η επίθεση στο Μάντσεστερ έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές καθώς το Γιουβέντους-Ρεάλ είναι ένα παιχνίδι που θα δουν δισεκατομμύρια μάτια, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Στην πόλη αναμένεται να υπάρχει προσωπικό ασφαλείας, αστυνομικοί αλλά και στρατός (σε πιο διακριτικό ρόλο). Συνεχείς έλεγχοι για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, σκανάρισμα των προσώπων και αρκετά τέτοια μέτρα.

Παράλληλα, στην πόλη θα έχουν σχηματιστεί περισσότερα από 50 μπλόκα της αστυνομίας ώστε να έχουν ανά πάσα στιγμή την εικόνα στους δρόμους και να αποτρέψουν κάποιο χτύπημα με φορτηγό, όπως έγινε στη Νίκαια της Γαλλίας.


Η αστυνομία θα σταματάει επί τόπου τα φορτηγά που κινούνται με 60 χιλιόμετρα και πάνω ενώ είναι φυσιολογικό, αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο, θα γίνονται προληπτικοί έλεγχοι σε άτομα που θεωρούνται «μυστήρια», παρατημένα οχήματα, ύποπτα αντικείμενα.

Τέλος, όπως αναφέραμε και νωρίτερα, θα παραμείνει κλειστεί η οροφή του γηπέδου ώστε να μην υπάρξει ενδεχόμενο επίθεσης μέσω drone.

Σχετικά θέματα

Πόσα εισιτήρια πήραν οι δύο ομάδες για τον τελικό του Κάρντιφ, εξαφανίστηκαν σε λιγότερο από δύο ώρες. Τα εισιτήρια για τον τελικό του Champions League, όπως αναμενόταν, εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ. Διαβάστε περισσότερα »

Μέτρα που δεν έχουν παρθεί σε κανέναν τελικό θα δούμε στο Κάρντιφ, μέχρι και σκανάρισμα προσώπου κάθε οπαδού! Η τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ έχει ήδη σημάνει συναγερμό στο Κάρντιφ. Διαβάστε περισσότερα »

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Champions League θα γίνει ένας «κλειστός» τελικός. Ο φετινός τελικός του Champions League είναι ο πρώτος που θα διεξαχθεί σε... κλειστό γήπεδο. Διαβάστε περισσότερα »





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου