Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Ο αδελφός του Ντοναρούμα που παίζει στην Ελλάδα, απαντά στους οπαδούς της Μίλαν που τον κράζουν

Ο αδερφός του Τζίτζιο Ντοναρούμα, ο Αντόνιο που αγωνίζεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Αστέρα Τρίπολης, απάντησε στους οπαδούς της Μίλαν.

Μέσω των social media ο μεγαλύτερος από τα αδέρφια Ντοναρούμα απευθύνθηκε στους οπαδούς των ροσονέρι που τα έβαλαν με τον Τζίτζιο μετά την απόφαση του να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αντόνιο Ντοναρούμα...

«Απευθύνομαι σε όλους αυτούς που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να επιτίθενται στον Τζίτζιο και την οικογένειά μας. Ο Τζίτζιο από πιτσιρικάς είναι οπαδός της Μίλαν. Για αυτόν το να παίζει με την φανέλα της είναι ένα όνειρο. Πάντα την τίμησε και έδωσε και την ψυχή του για αυτά τα χρώματα. Εκλαψε για κάθε ήττα. Μέχρι και χθες ήσασταν όλοι με τον Τζίτζιο, τώρα χωρίς να ξέρετε τίποτα επιτίθεστε σε όλη την οικογένεια γράφοντας φράσεις που η οικογένειά μου δεν εύχεται ούτε για τον χειρότερο εχθρό», είπε αρχικά.


«Η οικογένειά μας χάρηκε και έκλαψε μαζί με όλους εσάς τους τιφόζι. Η Μίλαν έχει μία απίστευτη ιστορία και κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει. Προς όσους γράψατε καλά λόγια για τον Τζίτζιο θέλω να πω ότι καταλάβατε τι άνθρωπος είναι. Οτιδήποτε έχει πει ή έχει γράψει, το έχει κάνει πραγματικά για την αγάπη του προς την Μίλαν. Ο Τζίτζιο είναι πάνω από όλα ένας οπαδός της Μίλαν όπως εσείς και όποιος του επιτίθεται δεν είναι οπαδός της Μίλαν. Τώρα μπορείτε να επιτεθείτε και σε εμένα, αλλά αφήστε ήσυχη την οικογένειά μας. Μας δίδαξε πάντα τις πραγματικές αξίες της ζωής. Γιο όλους αυτούς που συνεχίζουν να γράφουν ότι πρέπει να ευχαριστώ τον Τζίτζιο γιατί μου δίνει χρήματα, σας λέω πως εμένα δεν μου χάρισε κανείς τίποτα. Κάθε χρόνο παλεύω για να κερδίσω αυτό που αξίζω», πρόσθεσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου