17 Ιουν 2017

Με ένα βίντεο που κατέβηκε, ο Ιγκουαΐν αποχαιρέτησε τον Ντάνι Αλβες που είναι τελειωμένος στη Γιούβε

Ενα βίντεο του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, το οποίο... εξαφανίστηκε γρήγορα, μάλλον δείχνει ότι ο Ντάνι Αλβες τελείωσε από την Γιουβέντους.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βραζιλιάνος για τον Πάουλο Ντιμπάλα δεν άρεσαν καθόλου στο Τορίνο. Οι Ιταλοί υπέθεσαν ότι θα μπει στη λίστα με τους παίκτες που είναι προς αποχώρηση αλλά τελικά αυτές οι δηλώσεις μπορεί να έγιναν επειδή ο Ντάνι Αλβες είναι ήδη φευγάτος...


Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από ένα βίντεο που ανέβασε ο Ιγκουαΐν στο Instagram -και το οποίο κατέβασε πολύ γρήγορα- στο οποίο έλεγε τα εξής.


«Ντάνι, αδερφέ, τι να σου πω; Σου στέλνω ένα μεγάλο χαιρετισμό, ξέρεις ότι θέλω το καλύτερο για σένα. Ηταν χαρά να παίξω και να νικήσω μαζί σου. Σου εύχομαι το καλύτερο και ελπίζω να περάσουμε περισσότερο καιρό μαζί γιατί είναι πραγματικά ωραίο. Ciao ιδιοφυία, μείνε πάντα με τη γνωστή αλεγκρία σου και με το χαμόγελο. Αυτό είναι που μετράει περισσότερο στη ζωή. Να χαμογελάμε και να είμαστε ευτυχισμένοι. Σε αγκαλιάζω, μην αλλάξεις ποτέ».

Σχετικά θέματα

Αβέβαιο, μετά τα όσα είπε, το μέλλον του Ντάνι Αλβες στη Γιουβέντους. Οι δηλώσεις του Ντάνι Αλβες για τον Πάουλο Ντιμπάλα είναι πολύ πιθανό να τον απομακρύνουν από τη Γιουβέντους. Διαβάστε περισσότερα »

Η συμβουλή του Ντάνι Αλβες στον Ντιμπάλα που δεν αρέσει σε κανέναν στη Γιουβέντους. Ο Ντάνι Αλβες... σοκάρει με την συμβουλή που δίνει στον Πάουλο Ντιμπάλα. Διαβάστε περισσότερα »




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου