6 Ιουν 2017

Κοντά στην πόρτα εξόδου από τη Γιουβέντους για να παίζει περισσότερο

Τα σενάρια περί πώλησης του Μάριο Λεμινά μάλλον έχουν βάση, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του.

Ο Γκαμπονέζος χαφ φέρεται να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που πωλούνται από τη Γιουβέντους, με την Βαλένθια να εμφανίζεται από τα ισπανικά ΜΜΕ σαν διατεθειμένη να δώσει 20 εκατ. ευρώ. Οι μπιανκονέρι δεν έχουν πει κάτι επισήμως αλλά ο Λεμινά με δηλώσεις του στο FootMercato ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι είναι προς την έξοδο.

«Εχει έρθει η στιγμή που θα πρέπει να παίζω όσο το δυνατόν περισσότερο για να δείξω τις δυνατότητες μου στο μάξιμουμ. Θα δούμε τι θα μου πει η Γιούβε. Προς το παρόν έχω ακόμη τρία χρόνια συμβολαίου και είμαι ικανοποιημένος, παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξα όσα θα ήθελα. Θα δούμε τι θα γίνει, η μεταγραφική περίοδος είναι μεγάλη» είπε ο Λεμινά, ο οποίος αφού απέρριψε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Γαλλία, σχολίασε τις φήμες για Βαλένθια.


«Είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση κλαμπ» ήταν το σχόλιο του, για να ολοκληρώσει: «Η Γιουβέντους είναι η πρώτη ομάδα με την οποία κατέκτησα τίτλους. Εμαθα και μια νέα γλώσσα, κάνοντας προσπάθειες για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Εμαθα πολλά από σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Είναι μια ομάδα που θα παραμείνει για πάντα στην καρδιά μου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου