7 Ιουν 2017

Γιατί μπορεί να έρθει συντομότερα μια μεγάλη μεταγραφή

Μετά τον τελικό του Κάρντιφ και την απώλεια του κυπέλλου, ο επόμενος προγραμματισμένος σταθμός της Γιουβέντους είναι η αλλαγή του σήματος.

Αν και το ρεπορτάζ πάντα τρέχει και σίγουρα θα υπάρξουν σημαντικές ειδήσεις μέχρι τότε, η ομάδα ετοιμάζεται αυτή τη στιγμή για την πρεμιέρα του «J» την 1η του Ιούλη.

Στη Γιουβέντους, όπως περίμεναν οι οπαδοί, έτσι και η διοίκηση είχε ονειρευτεί το τρεμπλ και θα έμπαινε με φόρα στην αλλαγή σήματος, φιλοσοφίας και λοιπά σχέδια μάρκετινγκ.

Τώρα, μετά το φινάλε του Champions League, τα σχέδια άλλαξαν. Οπως και να ’χει, παρά τα χειροκροτήματα στην αποστολή και την αγάπη του κόσμου που έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζει, ένα μούδιασμα υπάρχει.


Και αφού άλλαξαν τα σχέδια, μπορεί η απώλεια του τρόπαιου και η αλλαγή του σήματος να φέρει πιο σύντομα μια μεγάλη μεταγραφή. Η διοίκηση του Αντρέα Ανιέλι θα ψάξει μια δυνατή κίνηση που θα εντυπωσιάσει τους οπαδούς και θα ακουστεί στην Ευρώπη.

Η Γιουβέντους θα πρέπει να κάνει μια κίνηση για ν’ ανατρέψει την κατάσταση και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα χειριστεί το θέμα η διοίκηση.


1 σχόλιο:

  1. Δεν έχει και πολλούς ετοιματζήδες τοπ το παζάρι φέτος. Ινιέστα και Ντι Μαρία θα παίξει μη σου πω και τους δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή