7 Ιουν 2017

Προτάσεις για δύο παίκτες της Γιούβε φέρεται να ετοιμάζει η Τσέλσι

Προτάσεις για δύο παίκτες της Γιουβέντους και συγκεκριμένα τους Λεονάρντο Μπονούτσι και Αλεξ Σάντρο φέρεται να ετοιμάζει η Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε.

Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, οι Λονδρέζοι θέλουν να αποκτήσουν τον Ιταλό στόπερ και τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ των μπιανκονέρι.

Οπως αναφέρουν αυτά τα ρεπορτάζ, η Τσέλσι σχεδιάζει να προσφέρει στη Γιούβε 55 εκατ. ευρώ συν τον Μάτιτς, για τον οποίο υπήρχε ενδιαφέρον το περσινό καλοκαίρι, προκειμένου να αποσπάσουν το «ναι» για τον Μπονούτσι και άλλα 45-50 εκατ. ευρώ για τον Σάντρο.


Αν από τη θεωρία περάσουν στην πράξη οι Λονδρέζοι, θα δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της Γιουβέντους αλλά και των ποδοσφαιριστών. Υπενθυμίζουμε ότι ο Μπέπε Μαρότα είπε πριν δύο εβδομάδες ότι δεν βλέπει κανέναν σημαντικό παίκτη να θέλει να φύγει και πως δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση από το κλαμπ, ότι τα σημερινά ρεπορτάζ θέλουν διοίκηση και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να έχουν συμφωνήσει 100% στον μεταγραφικό σχεδιασμό και ότι οι Μπονούτσι και Αλεξ Σάντρο είχαν πει, ξεκάθαρα, πριν λίγους μήνες ότι είναι ευτυχισμένοι στη Γιούβε και θέλουν να παραμείνουν για χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου