29 Ιουν 2017

Η μπηχτή του Αλέγκρι για την επιτυχία του Κόντε στη Γιουβέντους

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θυμήθηκε πώς τον κάλεσε η Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2014 και έριξε και την μπηχτή του για τον Αντόνιο Κόντε.

Στις δηλώσεις που έκανε στο Sky Italia ο Μαξ, δηλώσεις που βγαίνουν... κομμάτι-κομμάτι, αναφέρθηκε και στο πώς βρέθηκε στους μπιανκονέρι στα μέσα Ιουλίου του 2014, μετά την ξαφνική αποχώρηση του Κόντε.

«Εκείνη την στιγμή όλα έδειχναν ότι θα αναλάμβανα την εθνική ομάδα, αλλά στις 17:00 με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ήθελε να μου μιλήσει ο πρόεδρος Ανιέλι. Μετά είδα ένα μήνυμα που μου έγραφαν ότι ο Κόντε παραιτήθηκε και κατάλαβα τι ήθελαν», είπε ο Αλέγκρι, ο οποίος πάντως δεν παρέλειψε να ρίξει και το καρφί του για τον προκάτοχο του, λέγοντας ότι δεν ήταν δική του όλη η επιτυχία.


«Αν ήταν βαριά η κληρονομιά; Ημουν ήρεμος γιατί πίστευα ότι αυτή η ομάδα είχε πολλά να δώσει, ειδικά στην Ευρώπη. Ο Κόντε προφανώς έκανε καλή δουλειά αλλά στις επιτυχίες είχαν μερίδιο όλοι και πάνω από όλα η διοίκηση, είναι δύσκολο ένας προπονητής να τα κάνει όλα μόνος του».

Οσο για την άσχημη υποδοχή από τους οπαδούς, σχολίασε: «Οι τιφόζι ήταν δικαίως δεμένοι με τον Κόντε, γιατί αυτός ήταν που επανέφερε στις νίκες τη Γιουβέντους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου