8 Ιουν 2017

Μια σημαντική εξέλιξη για τις υποθέσεις Μπονούτσι-Αλεξ Σάντρο

Την παραμονή των Λεονάρντο Μπονούτσι και Αλεξ Σάντρο ζήτησε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πριν υπογράψει, σύμφωνα με ρεπορτάζ πολιτικής εφημερίδας.

Χθες γράψαμε για το θέμα που πάει να δημιουργηθεί σχετικά με τον Μπονούτσι, λόγω του ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport. Ρεπορτάζ πάντως, όπως αναφέραμε στο forzajuve.gr, που δεν μπορείς να ξέρεις αν βασίζεται κάπου ή αν είναι υποθέσεις της GdS, η οποία συχνά-πυκνά προκαλεί δυσφορία στις τάξεις της Γιούβε με όσα δημοσιεύει.

Κόντρα σε αυτό το ρεπορτάζ, πάντως, είναι αυτό της Corriere della Sera. Η πολιτική εφημερίδα αναφέρεται στη συμφωνία Αλέγκρι-Γιουβέντους για νέο συμβόλαιο ως το 2020 και αναφέρεται σε όσα συζητήθηκαν πριν τις υπογραφές. Και αυτά που συζητήθηκαν, με βάση αυτό το ρεπορτάζ, δεν ήταν μόνο το ποιοι θα έρθουν αλλά και το ποιοι δεν πρέπει να φύγουν.


Η Corriere della Sera, λοιπόν, γράφει ότι ο Αλέγκρι έκανε σαφές στη διοίκηση ότι δεν θέλει την αποχώρηση κανενός σημαντικού ποδοσφαιριστή και η αναφορά γινόταν για τους Μπονούτσι και Αλεξ Σάντρο, οι οποίοι αποτελούν στόχους της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι. Για να μπήκαν υπογραφές, προφανώς σημαίνει ότι η διοίκηση δεσμεύθηκε ότι δεν φεύγει κανείς.

Εκτός κι αν κάποιος ποδοσφαιριστής κάνει μια μεγάλη... κωλοτούμπα ξαφνικά.

Σχετικά θέματα

Η ανανέωση του Αλέγκρι φέρνει στο προσκήνιο ένα μεγάλο διαζύγιο σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport. Ένα δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport προκαλεί ανησυχία στους οπαδούς της Γιουβέντους. Διαβάστε περισσότερα »




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου