26 Ιουν 2017

Η ατάκα του Αλέγκρι για τον Μπονούτσι που δείχνει... παραμονή

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε για το προ μηνών επεισόδιο με τον Λεονάρντο Μπονούτσι, τον οποίο έχρισε «μελλοντικό ηγέτη των αποδυτηρίων της Γιουβέντους».

Ο προπονητής των μπιανκονέρι έκανε δηλώσεις στο Sky Italia, όπου ρωτήθηκε για την απόφαση του να αφήσει τον Μπονούτσι στην εξέδρα για το πρώτο ματς με την Πόρτο στους «16» του Champions League.

«Εκείνη την στιγμή αυτό ήταν το σωστό. Υπάρχουν στιγμές στις οποίες είναι σωστό να κλείσεις ένα μάτι και άλλες στις οποίες είναι σωστό να τα κρατήσεις και τα δύο ανοιχτά. Ο Λέο είχε κάνει λάθος, είχα κάνει λάθος κι εγώ και με τιμώρησα, ήταν σωστό επομένως να τον αφήσω εκτός. Ηταν ένα σημαντικό ματς αλλά ακόμη κι αν χάναμε θα είχαμε τη δύναμη για να νικήσουμε δέκα στη σειρά», είπε ο Αλέγκρι και έκλεισε με μια ατάκα που δείχνει να «κλειδώνει» τον Μπονούτσι στο Τορίνο.

«Δύο μέρες μετά το ματς με την Πόρτο, ο Μπονούτσι ξαναμπήκε στην ομάδα γιατί είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής, ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής και πάνω από όλα πρέπει να καταλάβει ότι θα είναι ο μελλοντικός ηγέτης των αποδυτηρίων της Γιουβέντους».

Σχετικά θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου