19 Ιουν 2017

Ραϊόλα: Ο Ντοναρούμα, για σεβασμό προς την Μίλαν, δεν έχει τους μπιανκονέρι στο μυαλό του

Ο Μίνο Ραϊόλα προσπάθησε να μην ξεσηκώσει κι άλλο τους οπαδούς της Μίλαν για τον Ντοναρούμα ενώ αναφέρθηκε, μετά από μήνες, στον Ματουιντί.

Μιλώντας στη Gazzetta dello Sport ο Ιταλο-ολλανδός μάνατζερ ανέλυε το πώς έχει η κατάσταση στο θέμα του νεαρού τερματοφύλακα, για να ερωτηθεί για πιθανό ενδιαφέρον της Γιούβε.

«Δεν έχω μιλήσει με τον Τζίτζιο για αυτή την περίπτωση. Εγώ, άλλωστε, δεν ανοίγω την πόρτα σε κανέναν. Ο Μαρότα έχει την υποχρέωση απέναντι στους μετόχους του κλαμπ να ψάξει για το καλύτερο, αλλά νομίζω πως ο Τζίτζιο, για σεβασμό προς την Μίλαν, δεν έχει τους μπιανκονέρι στο μυαλό του», ήταν η απάντηση του Ραϊόλα.


Ο μεγαλομάνατζερ έκανε ένα σχόλιο και για τον Ματουιντί, το όνομα του οποίου ακούστηκε ξανά τα τελευταία 24ωρα. «Με έχουν ρωτήσει για τον Ματουιντί, παράδειγμα η Γιούβε και η Ιντερ. Πριν ένα χρόνο χάλασε η μεταγραφή του στους μπιανκονέρι για λόγους πολιτικής. Μακάρι αυτή τη φορά...».


2 σχόλια:

  1. Δεν ξερω αλλα αυτο ο τυπος μου φαινεται ( που μαλλον ειναι ) μεγαλο λαμογιο και απαταιωνας και γενικως οχι ατομο εμπιστοσυνης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι φίλε μου.Αν το έχεις ψάξει όλοι οι πελάτες του έχουν τον ιδιο χαρακτήρα και την ίδια ιστορία,αυτό δε νομίζω να είναι τύχη.κοίτα να δεις που σε μερικά χρονάκια θα περάσουμε πάλι τα ίδια όπως και με τον Pogba αλλά αυτή τη φορά ο νέος Pogba θα ειναι ο Moise Kean...

      Διαγραφή