20 Ιουν 2017

Ο ρόλος του Κουαδράδο για να γεφυρωθούν οι κακές σχέσεις της Γιουβέντους με την Παρί

Ο Χουάν Κουαδράδο μπορεί να γίνει η αιτία για να τα ξαναβρούν Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν.

Το μέλλον του Κολομβιανού εξτρέμ στο Τορίνο είναι αμφίβολο, υπό την έννοια πως αν έρθει μια πρόταση από 30 εκατ. ευρώ και πάνω, η Γιούβε να σκέφτεται σοβαρά να τον πουλήσει.

Ετσι, πλην του Ντάγκλας Κόστα που είναι πολύ κοντά στους μπιανκονέρι, θα αποκτηθεί κι άλλος εξτρέμ και συγκεκριμένα ένας εκ των Κεϊτά Μπαλντέ ή Φεντερίκο Μπερναρντέσκι.


Το θέμα είναι αν θα έρθει αυτή η πρόταση για τον Κουαδράδο, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως η περίπτωση του είναι ίσως μια πολύ καλή ευκαιρία για να αποκατασταθούν οι σχέσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Γάλλοι, όπως και η Αρσεναλ ενδιαφέρονται για τον Κολομβιανό και δεν αποκλείεται τα προσεχή 24ωρα να υπάρξει επίσημη επαφή ανάμεσα στα δύο κλαμπ.


2 σχόλια:

  1. Εσεις τι αποψη εχετε για την παραχωρηση του? για μενα ηταν απο τους καλυτερους φετος και οποτε εμπαινε αλλαγη εκανε την διαφορα, εκτος του τελικου βεβαια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δίκιο πως έπαιξε αρκετά έως πολύ καλά σε κάποια ματς. Η γνώμη μας είναι πως αν μείνει θα προσφέρει αλλά αν φύγει μπορεί ν' αντικατασταθεί. Είναι δηλαδή ένας καλός παίκτης αλλά όχι κάτι που δε θα βρεις.

      Διαγραφή