17 Ιουν 2017

Η μπλόφα του Μαρότα για το μεταγραφικό μπαμ

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Μπέπε Μαρότα στην Corriere della Sera ρωτήθηκε, για να το πούμε στα ελληνικά, αν η Γιούβε θα κάνει φέτος ένα μεταγραφικό «μπαμ». Τύπου Ιγκουαΐν, σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Ο γενικός διευθυντής της ομάδας απάντησε «όχι, αυτό ήταν κάτι ξεχωριστό». Δε χρειάζεται να πατήσουμε πάνω σε αυτή τη δήλωση γιατί μάλλον ο Μαρότα μπλόφαρε. Δε θα σταθούμε στο γεγονός πως αν έλεγε «ναι», θα έδινε από μόνο του στις ομάδες το κίνητρο να ζητήσουν περισσότερα από τη Γιούβε σε οποιαδήποτε συναλλαγή.

Η Γιουβέντους, εκτίμηση είναι αυτό, θα κάνει μια μεγάλη μεταγραφή. Για τρεις λόγους: επειδή αλλάζει σήμα, αύξησε τις τιμές των διαρκείας και επειδή έχασε το Champions League.

Αν οι μπιανκονέρι είχαν σηκώσει το κύπελλο στην Ουαλία, δε θα έκαναν μια κίνηση αλά Γκονσάλο γιατί δε θα την είχαν ανάγκη. Τώρα τα πράγματα είναι ακριβώς αντίθετα. Πρέπει να επενδύσει ο σύλλογος. Να επενδύσει για να νιώσει ο κόσμος πως η ομάδα νοιάζεται γι’ αυτό που τις λείπει, για να πουληθούν ακόμη περισσότερες φανέλες και για να… δικαιολογηθεί η αύξηση στα εισιτήρια.


Η Γιουβέντους θα κάνει ένα μεταγραφικό μπαμ, το θέμα είναι σε ποια θέση θα το κάνει. Και αυτό είναι μια δουλειά που θα χειριστεί αποκλειστικά ο Μπέπε Μαρότα και οι συνεργάτες του. Οσο κι αν μπλοφάρει ο διευθυντής της Κυρίας, δουλεύει ήδη τα σχέδιά του…

Σχετικά θέματα

Ο Μαρότα αποκαλύπτει για ποιον η Γιούβε απέρριψε πρόταση 60 εκατ. ευρώ και αν θα κάνει μεταγραφή αλά Ιγκουαΐν. Στη συνέντευξη του στην Corriere della Sera ο Μπέπε Μαρότα ρωτήθηκε όχι μόνο για τον Ντοναρούμα. Διαβάστε περισσότερα »

Μαρότα: Ηταν στο χέρι μας, δικός μας αλλά για λόγους τακτικής τον αφήσαμε… Η Γιουβέντους ουσιαστικά άφησε τον Κορεντίν Τολισό να καταλήξει στην Μπάγερν Μονάχου, όπως είπε ο Μπέπε Μαρότα. Διαβάστε περισσότερα »




4 σχόλια:

  1. Αρκεί τον μπαμ να μην είναι ο Ντοναρουμα, αλλά ένας παίχτης στο κέντρο και στα εξτρέμ
    Forza Juve...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή, κατά τη γνώμη μας, είναι μια καλή μεταγραφή για το μέλλον. Μπαμ, όχι... Forza Juve

      Διαγραφή
    2. Εγώ πάντως πιστεύω πως αγωνιστικά είναι πολύ κακη προσθήκη ο μικρός αλλά όσον αφορά την αγάπη προς το κλαμπ κλπ θα είναι κακή μεταγραφή καθώς,όπως είπε και ο αδερφός του,την Μίλαν την αγαπούσε απο μικρός και φεύγει τώρα με αυτό τον τρόπο,αν φεύγεις απ' την ομάδα της καρδιάς σου τότε φανταστείτε τι εχει να γίνει με της άλλες...

      Διαγραφή
    3. ...με τις άλλες... Συγνώμη για το λάθος

      Διαγραφή