Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Ο ένας και μοναδικός λόγος που μπορεί να κρατήσει τον Μπουφόν για ακόμη ένα χρόνο κάτω από τα δοκάρια της Γιούβε

Ο Τζίτζι Μπουφόν αποκάλυψε ποια είναι η μοναδική περίπτωση να συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο μετά το 2018.

Ο αρχηγός της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας μίλησε στο Sky Italia, όπου επιβεβαίωσε ότι η επόμενη σεζόν θα είναι η τελευταία της καριέρας του. Ή η... προτελευταία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπουφόν…

«Αυτή την στιγμή μου λείπει ακόμη ένας χρόνος, πιθανότατα, ως ποδοσφαιριστής. Πρέπει να συγκεντρωθώ σε αυτό. Μετά, στο μέλλον, θα χρειαστεί και μια μικρή περίοδος ξεκούρασης και μετά θα δεις ποιον δρόμο θες να πάρεις, για τι πράγμα θες να ξυπνάς το πρωί. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στη ζωή ενός ανθρώπου».

- Συγγνώμη, είπες ότι πιθανότατα είναι ο τελευταίος σου χρόνος...
«Ναι, σχεδόν σίγουρα. Στο 99,9%, από εκεί και πέρα, με τον πρόεδρο Αντρέα Ανιέλι έχουμε μια συμφωνία, ότι αν γίνει κάτι πραγματικά ιδιαίτερο μπορεί να το ξαναδούμε το θέμα για ακόμη ένα χρόνο, αλλά είναι πολύ δύσκολο να γίνει».


- Μπορώ να μεταφράσω: «Αν νικήσω, συνεχίζω για ακόμη ένα χρόνο».
«Ας πούμε πως αν κατακτήσουμε το Champions League, μπορούμε να σκεφτούμε να συνεχίσουμε για ακόμη ένα χρόνο ώστε να συμμετάσχω και στις άλλες δύο διοργανώσεις (ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, Παγκόσμιο Συλλόγων). Αυτή ήταν η συζήτηση που είχαμε κάνει, εκεί το έχουμε αφήσει. Θα ήταν πολύ εύκολο και πολύ όμορφο να το κάνουμε φέτος, αλλά θα συνεχίσουμε και για τον τελευταίο χρόνο ώστε να δούμε τι θα γίνει, με πολλή ηρεμία πάντως».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου