4 Ιουν 2017

Τι εννοεί ο Μπουφόν λέγοντας «υπάρχει ένα πράγμα που με αφήνει με ανοιχτό το στόμα»;

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, όπως φαίνεται, είναι καταραμένος στο Champions League και στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την απογοήτευση του.

Για τρίτη φορά στην καριέρα του ο αρχηγός της Γιουβέντους φεύγει ηττημένος από τελικό Champions League και στις δηλώσεις του δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραδεχθεί ότι υπάρχει μεγάλη απογοήτευση για αυτή την ήττα.

«Ναι, είναι μια μεγάλη απογοήτευση γιατί πιστεύαμε ότι είχαμε ό,τι χρειαζόταν για να έρθουμε εδώ και να νικήσουμε. Κάναμε ένα σπουδαίο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ρίξαμε στα σχοινιά στη Ρεάλ, αλλά υπάρχει ένα πράγμα που με αφήνει με ανοιχτό το στόμα: Ποτέ η τύχη της μιας φάσης δεν είναι υπέρ μας. Από την άλλη, βέβαια, είναι αλήθεια ότι για να κατακτήσεις το τρόπαιο πρέπει σε ορισμένες περιπτώσεις να είσαι πιο δυνατός και από αυτό, πιο δυνατός από όλα», είπε αρχικά ο Τζίτζι και συμπλήρωσε...


«Τρέξαμε πάρα πολύ στο πρώτο ημίχρονο και μας στενοχωρεί το γεγονός ότι δεν το κλείσαμε έχοντας το προβάδισμα, όπως θα έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο η δύναμη τους και η συνήθεια τους να νικάνε αυτούς τους αγώνες φάνηκε και νίκησαν δίκαια. Είναι φυσιολογικό να έχουμε τύψεις για κάποια πράγματα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου