20 Ιουν 2017

Εξαλλος ο Μπονούτσι: Θα προστατέψω το όνομα και την τιμή μου

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι πήρε θέση για όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες σχετικά με το ημίχρονο του τελικού του Champions League.

Ο διεθνής αμυντικός φέρεται από αρκετά Μέσα, με την La Stampa σήμερα να γράφει ότι υπάρχουν φήμες ακόμη και για χαστούκι στον Πάουλο Ντιμπάλα, να υπήρξε αρνητικός πρωταγωνιστής σε εκείνα τα 15 λεπτά.

Ολα τα Μέσα που αναφέρθηκαν στο θέμα, βέβαια, φρόντισαν να διευκρινίσουν ότι αυτά είναι φήμες και δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν από πουθενά αλλά αυτό, προφανώς, δεν ικανοποίησε τον Μπονούτσι. Ετσι, με δήλωση του τονίζει ότι δεν έγινε τίποτα και εύχεται να μην χρειαστεί να κινηθεί νομικά.

Αναλυτικά η δήλωση του Μπονούτσι.


«Σχετικά με όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες σε διάφορες εφημερίδες και τα οποία αφορούν υποτιθέμενους καβγάδες και λεκτικές αντιπαραθέσεις, με πρωταγωνιστές εμένα και άλλους συμπαίκτες μου, νομίζω πως ήρθε η ώρα για να κάνω μία μόνο διευκρίνιση: Τίποτα από όσα έχει γραφτεί ή ειπωθεί, δεν είναι αλήθεια.

Δεν υπήρξε καμία αντιπαράθεση, πολύ περισσότερο με χειροδικία, που να αφορά εμένα ή οποιονδήποτε άλλο. Η ανάπαυλα του ημιχρόνου στον τελικό του Champions League ήταν όπως η ανάπαυλα σε πολλούς άλλους αγώνες. Επαναλαμβάνω, δεν έγινε τίποτα.

Αυτά είναι τα μόνα λόγια που έχω να πω σχετικά με αυτό το θέμα και ελπίζω να είναι και τα τελευταία. Σε περίπτωση που δεν αποδειχθούν αποτελεσματικά για να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση και να αποκαταστήσουν την αλήθεια, θα είμαι έτοιμος να στραφώ στους δικηγόρους μου για να προστατέψω το όνομα και την τιμή μου».

Σχετικά θέματα

Η εφημερίδα των Ανιέλι γράφει για το τι έγινε στο ημίχρονο με τη Ρεάλ και αναφέρει πως ένας παίκτης χαστούκισε έναν άλλον! Η εφημερίδα των Ανιέλι ασχολείται με όσα φημολογείται ότι έγιναν στο ημίχρονο του τελικού. Διαβάστε περισσότερα »

Ο ρόλος του Μπονούτσι στον φημολογούμενο καυγά στα αποδυτήρια του αγώνα με τη Ρεάλ. Η La Repubblica δίνει συνέχεια στις φήμες ότι κάτι περίεργο έγινε στα αποδυτήρια της Γιουβέντους στο ημίχρονο του τελικού του Champions League. Διαβάστε περισσότερα »

Τι έγινε στο ημίχρονο του τελικού με τη Ρεάλ; Οι φήμες και ο «καπνός» που υπάρχει... Συνέβη κάτι στο ημίχρονο του Γιούβε-Ρεάλ που επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα; Κανείς δεν έχει την απάντηση αλλά η φήμη υπάρχει. Διαβάστε περισσότερα »



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου