28 Ιουν 2017

Πόσα συμβόλαια έχει η Γιουβέντους σε σχέση με τις άλλες μεγάλες ομάδες αλλά και… πού είναι όλοι αυτοί οι παίκτες

Ξέρετε ποια είναι η ευρωπαϊκή ομάδα με τα περισσότερα συμβόλαια παικτών;

Η απάντηση είναι... Γιουβέντους! Συγκεκριμένα, το France Football έκανε έρευνα για το πόσα συμβόλαια έχει η κάθε ομάδα στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία) και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά για τους μπιανκονέρι.

Η Γιούβε, λοιπόν, έχει... 68 συμβόλαια με ποδοσφαιριστές! Ο αριθμός είναι τόσο μεγάλος όσο ακούγεται, αν και η διαφορά από αυτούς που ακολουθούν δεν είναι το ίδιο μεγάλη. Στη 2η θέση, για παράδειγμα, είναι η Αταλάντα με 66 και ακολουθούν Ιντερ (58), Ρόμα (54) και Τζένοα (50).


Για να φανεί η διαφορά, αρκεί να δούμε ότι στην Αγγλία είναι 1η η Τσέλσι με... μόλις 42 και ακολουθούν Μάντσεστερ Σίτι (36), Αρσεναλ (33), Εβερτον (32) και Λίβερπουλ (31). Στην Πορτογαλία, η οποία φημίζεται για τις αγορές πιτσιρικάδων, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει 40, η Πόρτο 39 και η Μπενφίκα 35 ενώ στη Γαλλία τα περισσότερα συμβόλαια τα έχουν οι Μονακό και Ρεν (από 36 έκαστη).

Εκεί, πάντως, που φαίνεται η τεράστια διαφορά, είναι στη σύγκριση της Γιουβέντους με τις ομάδες που ανταγωνίζεται στην Ευρώπη. Οι μπιανκονέρι έχουν 68 συμβόλαια ποδοσφαιριστών και η Ρεάλ... 28, όπως και η Μπάγερν Μονάχου, ενώ η Μπαρτσελόνα ακόμη λιγότερα (23).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου