1 Ιουλ 2017

Ο Μπουφόν μιλά για τις φήμες του ημιχρόνου στο Κάρντιφ αλλά και την τελευταία χρονιά που έρχεται

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν μίλησε για την τελευταία του σεζόν, για τη Γιουβέντους που θα καλύψει την απουσία του και για τις φήμες για το ημίχρονο του τελικού στο Κάρντιφ.

Ο αρχηγός των μπιανκονέρι βρέθηκε σε μια εκδήλωση στην γενέτειρα του, την Καράρα, όπου παρέλαβε και ένα βραβείο και στη συνέχεια μίλησε στο Sky Italia και είπε τα εξής.

Για την τελευταία του σεζόν: «Θέλω να αξίζω την ευκαιρία να πάω στο 6ο Μουντιάλ της καριέρας μου. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι θέλω να κάνω μια καλή σεζόν γιατί πιστεύω ότι το αξίζω. Να δουλέψω και να προσπαθήσω με τους συμπαίκτες μου να έχουμε και πάλι επιτυχίες. Είναι μια σημαντική σεζόν, την οποία σίγουρα θα απολαύσω. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό γιατί πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω, είμαι περίεργος να δω πώς θα είμαι».

Για τη Γιουβέντους και πώς θα τον αντικαταστήσει: «Η Γιούβε είναι μια ομάδα με σπουδαία ιστορία και με μια εξίσου δυνατή διοίκηση που μπορεί να ξεπεράσει μια απουσία, ακόμη και αυτή του Μπουφόν, γιατί θα αντικατασταθώ από κάποιον πιο δυνατό».


Για όσα φημολογείται ότι έγιναν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του τελικού του Champions League: «Δεν είναι αλήθεια απολύτως τίποτα από αυτά, τίποτα. Δεν μου αρέσει αυτό, χάσαμε, δεν χρειάζεται να προσπαθούμε να βρούμε δικαιολογίες. Η Γιουβέντους έχει καθιερωθεί ξανά στις καλύτερες της Ευρώπης, από εκεί και πέρα, σε έναν τελικό όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Δυστυχώς εμείς έχουμε ένα θέμα με τους τελικούς».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου