19 Ιουλ 2017

Η δήλωση του Σέζνι για τον Μπουφόν

Ο Βόιτσεκ Σέζνι παρουσιάστηκε από τη Γιουβέντους και έδειξε απεριόριστο σεβασμό στον Τζίτζι Μπουφόν, του οποίου θεωρητικά θα είναι ο διάδοχος.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας δεν ξέφυγε από τα τετριμμένα σε τέτοιες περιπτώσεις. Πάνω-κάτω, δηλαδή, είπε αυτά που λέει κάθε ποδοσφαιριστής όταν παρουσιάζεται από τη νέα του ομάδα.

Η απάντηση που είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ήταν αυτή που έδωσε ο Σέζνι όταν ρωτήθηκε για τον Μπουφόν, για το αν μίλησε μαζί του και για το αν έχει αντιληφθεί ότι ο χρόνος συμμετοχής του δεν θα είναι όσο στη Ρόμα.


Η απάντηση του ήταν η εξής...

«Είναι η πρώτη μου μέρα εδώ, μίλησα μαζί του, είναι πολύ συμπαθητικός, είναι ένας θρύλος της Γιουβέντους και του ιταλικού ποδοσφαίρου, οπότε είμαι χαρούμενος που θα μπορώ να προπονούμαι μαζί του. Μπορεί να μου δώσει πολλή εμπειρία, άρα αυτό για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Καταλαβαίνω τον ρόλο του Μπουφόν όχι μόνο στο ιταλικό ποδόσφαιρο αλλά και στο εσωτερικό αυτής της ομάδας, αυτός είναι και ένας επιπλέον λόγος για να τον σέβομαι πάρα πολύ. Είμαι εδώ για να μάθω, να βελτιωθώ και να σταθώ αντάξιος του. Από εκεί και πέρα, φυσικά, ο προπονητής είναι αυτός που θα αποφασίσει πόσες φορές θα παίξω». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου