30 Ιουλ 2017

Τι εννοεί η Tuttosport όταν γράφει για έναν άλλον Ιγκουαΐν στη φετινή προετοιμασία

Εναν διαφορετικό Γκονσάλο Ιγκουαΐν βλέπουν όλοι στις ΗΠΑ, όπως αναφέρει η Tuttosport.

Η εφημερίδα έχει κομμάτι για τον Αργεντίνο φορ και για το πόσο διαφορετικός, προς το καλύτερο, είναι φέτος σε σχέση με πέρυσι. Τότε, όπως θυμόμαστε όλοι, η συζήτηση αφορούσε τα παραπανίσια κιλά του Γκονσάλο, ο οποίος όμως αυτό το θέμα το έχει πάντα.

Κάθε χρόνο -και αυτό δεν είναι κρυφό- ο Αργεντίνος όταν εμφανίζεται μετά την λήξη της άδειας του πρέπει να χάσει κάποια κιλά. Φέτος, πρέπει να χάσει λιγότερα από ποτέ.

Οπως γράφει η Tuttosport, ο Ιγκουαΐν κατά τη διάρκεια της άδειας του δούλευε με διατροφολόγο, με το αποτέλεσμα να είναι εμφανές αφού βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Παράλληλα, ο Αργεντίνος είναι βελτιωμένος και στο ψυχολογικό κομμάτι, στο πνευματικό.


«Αισθάνομαι καλά, το περσινό καλοκαίρι ήταν διαφορετικό, υπήρχε στρες με όλο αυτό που είχε γίνει. Τώρα είμαι καλύτερα από όλες τις απόψεις», είναι τα λόγια του Ιγκουαΐν, για τον οποίο η Tuttosport καταλήγει με την επισήμανση ότι πιο ώριμος, πιο χαλαρός και πιο... ελαφρύς πλέον, είναι έτοιμος ώστε τη νέα σεζόν να ξεπεράσει την περσινή επίδοση των 32 γκολ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου