7 Ιουλ 2017

Κάτι τρέχει με τον Κόντε

Αγγλικά δημοσιεύματα θέλουν τον Αντόνιο Κόντε να σκέφτεται ακόμη και την αποχώρηση του από την Τσέλσι λόγω των μεταγραφικών.

Με αφορμή το γεγονός ότι ο Λουκάκου οδεύει προς την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όχι την Τσέλσι, οι Αγγλοι γράφουν σήμερα -και οι Ιταλοί το αναπαράγουν- ότι ο Κόντε είναι οργισμένος με την διοίκηση για την ολιγωρία στις μεταγραφές και σκέφτεται ακόμη και την αποχώρηση. Το έχει ξανακάνει άλλωστε...


Δεν ξέρουμε πόσα λεφτά θα δώσει η Τσέλσι, η οποία θέλει και τον Αλεξ Σάντρο, αλλά έχει ενδιαφέρον να παρακολουθεί κανείς το θέμα Κόντε. Είναι τόσο άτυχος ώστε να πέφτει πάντα σε διοικήσεις που δεν δουλεύουν όπως θεωρεί ο ίδιος ότι πρέπει ή αρχίζει το χτίσιμο των άλλοθι από το καλοκαίρι;


2 σχόλια:

  1. Έι ψιτ.., μ_λ_ξ !!! Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρχισαν τα όργανα Αντωνάκη... Τα ίδια χρέωνε και στον Μαροττα. Θέλω αυτόν , φερτον. Δεν λειτουργούν έτσι οι τοπ προπονητές αλλά ούτε και τα τοπ κλάμπ πουλούν έτσι απλά.
    Κάτι άλλο τώρα,του χρόνου αν μείνει στην Τσέλσι,θα έχει μεγάλο πρόβλημα με το 3-4-3. Ως κοουτς είναι πολύ δογματικός και θα του βγει σε κακό. Εδώ είχε ολόκληρη Ιταλία,με τόσες επιλογές και δεν μπορούσε με τίποτα να βρει χημεία για τετράδα στην άμυνα.
    Forza Juve...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή