25 Ιουλ 2017

Ιγκουαΐν: Δε βάζω το όπλο στο κεφάλι του Ντιμπάλα για να τον πείσω

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν μίλησε για τον Μπονούτσι που έφυγε, για τον Ντιμπάλα που μένει και για τους αντιπάλους της Γιουβέντους.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο Αργεντίνος μιλώντας στους δημοσιογράφους στις ΗΠΑ.

Για τον Μπονούτσι: «Ο καθένας πρέπει να κάνει ό,τι νομίζει πως θα τον κάνει ευτυχισμένο, πως θα τον βοηθήσει να γίνει καλύτερο. Ηταν μια επιλογή του και πρέπει να την σεβαστούν όλοι, ο καθένας είναι αφεντικό της ζωής του. Σίγουρα χάσαμε έναν σημαντικό παίκτη, ο οποίος βοήθησε τη Γιούβε να νικήσει, αλλά παραμένουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Εξαρτάται από εμάς το να μη νιώσουμε την απουσία του Λεονάρντο, έχουμε τους παίκτες για να το κάνουμε».


Για τον Ντιμπάλα και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα: «Σε όλους αρέσει να παίζουν με σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Δε δίνω συμβουλές στον Πάουλο, ούτε του βάζω το όπλο στο κεφάλι για να τον πείσω, δεν χρειάζονται αυτά. Ο Ντιμπάλα πρέπει να κάνει αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο και εδώ είναι ευτυχισμένος. Ολοι τον αγαπάμε και τον θέλουμε εδώ».

Για τους αντιπάλους της Γιουβέντους: «Οι πρώτοι αντίπαλοι μας πιστεύω ότι είμαστε εμείς, γιατί πρέπει να επιβεβαιώσουμε την δουλειά των προηγούμενων χρόνων. Ολα αυτά τα χρόνια μιλάνε για άλλες ομάδες αλλά στο τέλος νικάει πάντα η Γιούβε. Σίγουρα, πάντως, οι άλλοι ενισχύθηκαν και θα είναι ένα πιο δύσκολο πρωτάθλημα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου