1 Ιουλ 2017

Λεφτά και έναν παίκτη ως αντάλλαγμα ετοιμάζεται να προσφέρει η Γιούβε στη Φιορεντίνα για τον Μπερναρντέσκι

Ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει απασχολήσει αρκετά τα ρεπορτάζ της Γιουβέντους το τελευταίο διάστημα. Και όπως φαίνεται θα συνεχίσει ν’ απασχολεί.

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής φέρεται να είναι άμεσος μεταγραφικός στόχος των μπιανκονέρι με τα ρεπορτάζ τριών ειδησεογραφικών μέσων να αναφέρουν πως οι Τορινέζοι θα κάνουν επίσημη πρόταση την εβδομάδα που έρχεται.


Το ρεπορτάζ υποστηρίζει πως η Φιορεντίνα ζητάει 50 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Μπερναρντέσκι και η Γιουβέντους αναμένεται να προτείνει 10 εκατ. ευρώ λιγότερα αλλά και έναν ποδοσφαιριστή. Τον Στέφανο Στουράρο ή τον Τόμας Ρινκόν.

Αγνωστο αν οι βιόλα θα δεχθούν αυτή την προσφορά αλλά σίγουρα θα είναι το ξεκίνημα για να ξεκινήσουν επίσημα οι διαπραγματεύσεις για τον παίκτη.


1 σχόλιο:

  1. Τεράστια ποσά ζητάνε οι Ιταλικές ομάδες για Ιταλούς ποδοσφαιριστές, τείνει να γίνει Αγγλία η ιταλική αγορά. Η Ρόμα πούλησε τον Παρεδες στην Ζενίτ με 23+4 μπόνους.Αν τον ζητούσε η Γιούβε τα 35 θα ήταν ακατεβατα. Ο Μπερναρντεσκι,αν έρθει, θα αγοραστεί με σεβαστό ποσό (υπεραξία) για να δικαιολογήσει και το νο 10 που θα του δώσουν
    Forza Juve...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή