18 Ιουλ 2017

Αυτό είναι το γκρουπ που κάνει τη διαφορά για τον Ανιέλι, αυτή είναι η καρδιά της Γιουβέντους

Ο Αντρέα Ανιέλι αποθέωσε τους Μπέπε Μαρότα, Πάβελ Νέντβεντ και Φάμπιο Παράτιτσι, λέγοντας ότι είναι η καρδιά της Γιουβέντους του σήμερα που γράφει ιστορία.

Ο πρόεδρος των μπιανκονέρι βρέθηκε σε μια εκδήλωση του Juventus Club Parlamento Giovanni Agnelli, του κλαμπ δηλαδή των Ιταλών πολιτικών που υποστηρίζουν την Κυρία, και βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τους συνεργάτες του, χωρίς να κάνει οποιοδήποτε άλλο σχόλιο στους δημοσιογράφους.

«Για τη Γιουβέντους υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα, το οποίο είναι η νίκη. Δεν το λέω με αλαζονεία, αλλά με τη λογική φιλοδοξία αυτού που συμμετέχει. Και εμείς συμμετέχουμε για να νικήσουμε, από εκεί και πέρα τη διαφορά την κάνουν τα πρόσωπα. Είναι το γκρουπ που κάνει τη διαφορά. Το ενωμένο γκρουπ, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τζουζέπε Μαρότα, Πάβελ Νέντβεντ και Φάμπιο Παράτιτσι είναι η καρδιά της Γιουβέντους του σήμερα, της Γιουβέντους που έγινε θρύλος», είπε αρχικά.


«Χωρίς αυτούς, δεν θα ήταν πιθανό όλο αυτό που έχουμε πετύχει αυτά τα χρόνια και για αυτό τους ευχαριστώ. Θα συνειδητοποιήσουμε, ίσως, σε δέκα χρόνια αυτό που έχουμε πετύχει σε αυτές τις έξι σεζόν αλλά για εμάς αυτό που μετράει είναι αυτό που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και να κάνουμε από εδώ και πέρα», ήταν τα λόγια του Ανιέλι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου