14 Ιουλ 2017

Αν δοθεί απάντηση σε αυτή την ερώτηση, θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι μιας τόσο περίεργης μεταγραφής

Πολλές απορίες και άλλες τόσες ερωτήσεις έχει ο ποδοσφαιρικός κόσμος και ειδικά οι οπαδοί της Γιούβε.

Η μεταγραφή του Λεονάρντο Μπονούτσι είναι μια από τις πιο περίεργες όλων των εποχών. Την Τετάρτη κυκλοφόρησε το σενάριο πως η Μίλαν θέλει τον Ιταλό αμυντικό των μπιανκονέρι και την Παρασκευή το μεσημέρι υπέγραψε!

Παρασκηνιακές διεργασίες σίγουρα υπήρξαν. Εκατέρωθεν. Και δεν πρέπει να πιστεύει κάποιος πως η Γιουβέντους το έμαθε τελευταία. Οι ερωτήσεις, όπως είπαμε, πολλές. Οι απορίες άλλες τόσες.


Αυτή τη στιγμή, μία έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον: έκανε άνω-κάτω ο Μπονούτσι την ομάδα στο ημίχρονο του τελικού του Κάρντιφ; Ενώ η Γιουβέντους έδινε τη μάχη για την κατάκτηση του Champions League, έδωσε οδηγίες στον Αλέγκρι και έπιασε από το λαιμό τον Ντιμπάλα; Αν μάθουμε αυτή την απάντηση, θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι…


2 σχόλια:

  1. βρε παιδιά δεν είναι λιγο <> που δόθηκε σε σχετικά τόσο χαμηλή τιμη?? οπου υπάρχει καπνός μάλλον έχει και φωτιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως λέει πολύ σωστά και ο Βαγγέλης από πάνω η μεταγραφή τα λέει όλα από μόνη της.Κανείς δεν προσπάθησε να τον κρατήσει,η τιμή πώλησής του ήταν πάρα πολύ χαμηλή για τα σημερινά δεδομένα καθώς για μένα ο Bonucci κοστίζει 80 εκατομμύρια,μιλάμε για έναν από τους Top-3 κεντρικούς αμυντικούς των τελευταίων ετών.Επίσης δεν του κατέβηκε έτσι ξαφνικά μια μέρα να πάει στη Μίλαν ενώ ήταν καθορισμένος για αρχηγός όταν αποσυρόταν ο θρυλικός Buffon.Τέλος πάντων,εγώ προσωπικά δεν του κρατάω κακία και τον ευχαριστώ για όσα έκανε για την Juve γιατί το ξέρω ότι τα έκανε με την καρδιά του και απλώς στον τελικό μέσα στην ένταση ξέφυγαν λίγο τα πράγματα και αναγκάστηκε να φύγει,όλοι θα το κάναμε στη θέση του.

    ΥΓ:Για όσους λένε τον Bonucci προδότη μάλλον θα ξέχασαν και τις ιστορίες άλλων μεγάλων ποδοσφαιριστών με τελευταίο τον Pirlo.Και όπως είπα,αυτά που έκανε τα έκανε με την καρδιά του,γιατί πιστεύω πως δεν ειναι τόσο χαζός ώστε να κάθεται με τους Drughi μονο και μονο για να κερδίσει την αγάπη των οπαδών ενώ την έχει κερδίσει ήδη με τα αγωνιστικά του.#GrazieBonucci #ForzaJuve #FinoAllaFine⚪⚫

    ΑπάντησηΔιαγραφή