20 Ιουλ 2017

Η πρώτη επίσημη τοποθέτηση του Μπονούτσι ξεκίνησε με το «όταν σκέφτεσαι την Μίλαν, ελκύεσαι αμέσως…»

Η Γιουβέντους έδειξε σεβασμό στον Λεονάρντο Μπονούτσι ακόμη κι όταν έφευγε και τώρα θα τον αφήσει να εκτεθεί στα μάτια του κόσμου.

Οι μπιανκονέρι αποχαιρέτησαν τον Μπονούτσι, την ώρα που αυτός έβγαζε σέλφι με τους οπαδούς της νέας του ομάδας, με ένα όμορφο βίντεο και με ένα όμορφο άρθρο για όσα έκανε στα επτά χρόνια στο Τορίνο.

Με λίγα λόγια, οι μπιανκονέρι προσπάθησαν να μην δώσουν κανένα πάτημα στον Μπονούτσι και να τον αφήσουν, επειδή τον ξέρουν καλά, να εκτεθεί με όσα θα πει από εδώ και πέρα. Και η αρχή έγινε με το ακόλουθο μήνυμα του στα social media.

«Οταν σκέφτεσαι την Μίλαν, ελκύεσαι αμέσως από την ιστορία της, από αυτή πρωταθλητών που φόρεσαν τη φανέλα της. Σκέφτομαι τον Μπαρέζι, τον Κοστακούρτα, τον Μαλντίνι, τον Νέστα, τον Τασότι. Τους θαυμάζω για αυτά που έδωσαν στο ποδόσφαιρο και σε αυτό το κλαμπ. Αυτοί είναι θρύλοι, εγώ ήρθα σήμερα για να αρχίσω να γράφω μια νέα σελίδα στην ροσονέρα ιστορία και στην καριέρα μου. Αρχίζει μια νέα μάχη, μια νέα περιπέτεια μαζί με συμπαίκτες που, όπως κι εγώ, έχουν πολλή πείνα και θέληση να νικήσουν.


Ευχαριστώ όλη την διοίκηση, τον διευθυντή Φασόνα, τον αθλητικό διευθυντή Μιραμπέλι και τον μίστερ που με ήθελαν πολύ και με έκαναν να αισθανθώ σημαντικός και στο κέντρο αυτού του φιλόδοξου project. Εγινα δεκτός με αμέτρητη αγάπη από τους ροσονέρι τιφόζι και για αυτό θα δουλέψω, μαζί με τους συμπαίκτες μου, για να συνεχιστεί αυτός ο ενθουσιασμός και να αυξηθεί στη διάρκεια της σεζόν, μέσα από νίκες και την θέληση όλων να επαναφέρουμε την Μίλαν στην κορυφή σε Ιταλία και Ευρώπη, ξεκινώντας από το επόμενο ματς. Ενωμένοι μπορούμε».


1 σχόλιο: