31 Ιουλ 2017

Βίντεο με τα γκολ, τα πέναλτι και τις καλύτερες φάσεις από το Γιουβέντους-Ρόμα

Η Γιουβέντους αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Ρόμα, της οποίας επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι.

Μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα και τη νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν, οι μπιανκονέρι ολοκλήρωσαν τα φιλικά στις ΗΠΑ με την ισοπαλία κόντρα στους τζαλορόσι.

Οι Ρωμαίοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο 10λεπτο αλλά στη συνέχεια η Γιούβε πήρε τον έλεγχο και είχε φάσεις με Μάντζουκιτς, Πιάνιτς, Ιγκουαΐν, για να έρθει το γκολ στο 28’. Ο Αλεξ Σάντρο έβγαλε τετ α τετ τον Μάντζουκιτς, ο οποίος απέφυγε και τον Αλισον (1-0).


Ο Μαξ Αλέγκρι άρχισε τις αλλαγές από το ημίχρονο, η Ρόμα είχε δοκάρι στο 51’ με τον Στρούτμαν, ο Ιγκουαΐν άγγιξε το 2-0 στο 58’ και τελικά οι τζαλορόσι ισοφάρισαν στο 74’ με τον Τζέκο να νικάει από πολύ κοντά τον Πινσόλιο (1-1). Μπερναρντέσκι και Ντάγκλας Κόστα είχαν δύο καλές στιγμές αλλά δεν σκόραραν και τελικά η Γιούβε επικράτησε στα πέναλτι με 5-4, αφού ευστόχησαν όλοι πλην του Τουμινέλο (απέκρουσε ο Πινσόλιο).



Γιουβέντους: Μπουφόν (65’ Πινσόλιο), Ντε Σίλιο, Μπενάτια (46’ Μπαρτσάλι), Ρουγκάνι (46’ Κιελίνι), Αλεξ Σάντρο (65’ Ασαμόα), Πιάνιτς (65’ Μπετανκούρ), Μαρκίζιο, Κουαδράδο (46’ Ντάγκλας Κόστα), Ντιμπάλα (65’ Στουράρο), Μάντζουκιτς (65’ Μπερναρντέσκι), Ιγκουαΐν (77’ Κιν).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου