2 Ιουλ 2017

Στο 61% των οπαδών της Γιούβε σε Ελλάδα και Κύπρο δεν αρέσει το νέο σήμα της ομάδας

Η Γιουβέντους παρουσίασε και επίσημα το νέο της σήμα και οι οπαδοί της ομάδας σε Ελλάδα και Κύπρο ψήφισαν αν τους αρέσει ή όχι.

Μέσα από μια διαδικασία που κράτησε περίπου 5 μήνες, οι φίλαθλοι των μπιανκονέρι απάντησαν στην ερώτηση «Ποιο σήμα της Γιουβέντους θέλεις;».

Στην ψηφοφορία του forzajuve.gr συμμετείχαν σχεδόν 3.000 αναγνώστες (2.895 ήταν οι ακριβείς συμμετοχές) και ο κόσμος επέλεξε:


- Το 18% δήλωσε «δε μ’ ενδιαφέρει τόσο το σήμα όσο η ομάδα (και η αγωνιστική της πορεία δηλαδή)»
- Το 21% αποφάσισε πως «συμφωνώ με το νέο σήμα και το project»
- Το 61% ήταν ξεκάθαρο: «προτιμώ το παλιό σήμα»


1 σχόλιο:

  1. Θεωρώ ότι το 61% και ναι τους βάζω όλους. Είναι οι κλασσικοί οπαδοί που ζουν με τον βασικό μισθο και άντε λίγο παραπάνω. Ελλιπής μόρφωση και προφανώς δίχως κάποιο πλανο στη ζωή τους πάνω σε οικονομικό επίπεδο.
    Δεν γνωρίζουν ότι άνθρωποι μορφωμένοι και σίγουρα με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία τα έβαλαν κάτω και είδαν ότι η αλλαγή τους σήματος θα φέρει μια νέα εποχή στην ομάδα από άποψης χρημάτων και διαφήμισης.
    Ακόμη όταν το 61% βρίσκεται μέσα σε 2 χωρες που ουσιαστικά πτώχευσαν λόγο ελλείψεις πρωτοβουλίας για αλλαγές προς το καλύτερο, τι καλύτερο μπορείς να περιμένεις;
    Μην ξεχνάμε πόσοι από αυτούς το 61% έλεγαν πεθαμένο τον Πίρλο, άχρηστο τον αλεγκρι , τον τελείωμενο τεβεζ. Το ταγαρι νο2 μαντζουκιτς. Και πόσα άλλα μπορώ να βρω.

    Γι'αυτό μείνετε στην μιζέρια σας. Και όσο κερδίζει η Γιούβε τόσο θα σας ενοχλεί επειδή στην ουσία δεν είστε αληθινοί οπαδοί απλά συνοδοιπόροι στο ταξίδι της Γιούβε.

    Αρτέμης από το Καστελόριζο ο ένας και μοναδικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή