2 Ιουλ 2017

Οι τρεις μεταγραφικές περιπτώσεις που θα απασχολήσουν τη Γιουβέντους άμεσα

Με τρεις διαφορετικές μεταγραφικές υποθέσεις θα ασχοληθεί η Γιουβέντους με την αρχή της εβδομάδας.

Το σαββατοκύριακο, παραδοσιακά, είναι ήρεμο στα μεταγραφικά αλλά η εβδομάδα που αρχίζει αύριο θα είναι γεμάτη για τους μπιανκονέρι. Η αρχή θα γίνει την Δευτέρα, όταν αναμένεται να γίνει η πρώτη επίσημη κίνηση προς την Ρεάλ Μαδρίτης για το θέμα του Ντανίλο, ο οποίος προβάλλει σαν φαβορί για τη θέση του δεξιού μπακ.

Μία μέρα μετά, την Τρίτη, ο Μπέπε Μαρότα αναμένεται να συναντηθεί με τον Μίνο Ραϊόλα, με θέμα συζήτησης τον Μπλες Ματουϊντί. Ανάμεσα στη Γιούβε και τον ποδοσφαιριστή ουσιαστικά υπάρχει συμφωνία και θα πρέπει να υπάρξει deal και με την Παρί Σεν Ζερμέν, με την οποία έγιναν κάποιες επαφές χθες Σάββατο.


Η συνέχεια θα δοθεί την Τετάρτη, όταν και θα γίνει, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ραντεβού της Γιουβέντους με την Φιορεντίνα σχετικά με τον Φεντερίκο Μπερναρντέσκι. Ο νεαρός άσος έχει εκφράσει την επιθυμία του να ντυθεί μπιανκονέρο και η Γιούβε αναμένεται να φορτσάρει με αυτό το ραντεβού προκειμένου να κλείσει το θέμα.


3 σχόλια:

  1. Στο κέντρο πάσχουμε πιο πολύ. Πέρα των άλλων, αυτό φαίνεται ξεκάθαρα ΚΑΙ στο ότι σπάνια μαπίνουν γκολ με σουτ έξω από την περιοχή (δεν εννοώ τα στημένα). (βλ. Πογμπά, Πίρλο, Βιντάλ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτον φίλε έξω από την περιοχή και ειδικά φέτος από τα στημένα είμαστε καλύτεροι. Γιατί έχουμε δύο παίκτες που θα βάζουν. Πιανιτς Ντυμπαλα.
    Δεύτερον όσο αφορά για τα σουτ έξω φέτος στο πρωτάθλημα είχαμε 55% σουτ εντός περιοχής. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα πατάει περιοχή και δεν βασίζεται σε ατομικές ενέργειες αλλά στο ουσιώδες ποδοσφαίρο. Αλλωστε αυτό μας κάνει πρωταθλητές και μας πάει τελικούς. Η ομαδικότητα. Και όχι το να έχουμε έναν παίκτη που να σπαταλάει επιθέσεις για να δοκιμάζει σουτ.

    Μπες στο who scored.com και δες τα στατιστικά. Και μετά φέρε άποψη φίλε.

    Αρτέμης από Καστελόριζο ο ένας και μοναδικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ........... Το είδαμε και στο τελικό, ασε ρε φίλε ...........

      Διαγραφή