14 Ιουλ 2017

Η φωτογραφία που επέλεξε να ανεβάσει ο Μπονούτσι στο Instagram τη στιγμή που οι οπαδοί περιμένουν τις εξελίξεις

Ολοι ξέρουμε πως τα social media και οι λογαριασμοί που διαθέτουν οι ποδοσφαιριστές είναι προέκταση του εαυτού τους, των σκέψεών τους.

Αν γράψεις ή πεις κάτι στο facebook ή στο Twitter είναι μια κανονικότατη δήλωση. Σαν να έγινε on camera.

Ετσι, την ημέρα που ξέσπασε το θέμα του Λεονάρντο Μπονούτσι και τα σενάρια για επαφές με τη Μίλαν, ο Ιταλός ποδοσφαιριστής επέστρεψε στις δραστηριότητες της ομάδας, κάνοντας ιατρικές εξετάσεις.


Την ίδια ώρα, πόσταρε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram η οποία προκαλεί ερωτηματικά.



Χωρίς να υπάρχει καμία αναφορά (οπτική ή λεκτική με τη Γιουβέντους) αλλά και χωρίς τα καθιερωμένα tags που έβαζε, ο Μπονούτσι μάλλον επέλεξε να παίξει με τα νεύρα των οπαδών παρά να τους υπενθυμίσει πως επέστρεψε…

2 σχόλια:

  1. H Corriere della Sera πρέπει να γράφει κάτι απίστευτο!!! ``Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΤΡΙΦ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΙΑ ΟΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ, ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΥΠΆΡΞΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!`` Δεν τ διάβασα προσωπικά, απλα σε μια σελίδα το είδα. Να τι αναφέρει η σελίδα: >
    el 14 luglio 2017 alle 00:02
    Secondo quanto riferito dal Corriere della Sera, Leonardo Bonucci è stato praticamente ceduto dalla Juventus al Milan perché ritenuto una bomba a orologeria nello spogliatoio. Alta tensione con Allegri ma anche con alcuni compagni dopo Cardiff, nonostante le smentite: si è rischiata una frattura enorme che la Juve non ha voluto consentire.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά με την συμπεριφορά του δείχνει πως δε μπορεί να σηκώσει το βάρος που θέλουν να του δώσουν από την ομάδα χρίζοντάς τον, τον επόμενο ηγέτη μετά τον μεγάλο Τζίτζι.Ίσως να έχει παίξει ρόλο πως έχει περάσει αρκετά με τον υιό του και όλο αυτό τον έχει καταβάλει και του έχει προκαλέσει απίστευτα νεύρα.Αν μείνει πρέπει να καταλάβει με κάθε τρόπο πως όντας ο επόμενος ηγέτης της ομάδας θα πρέπει να είναι πρώτος αυτός που θα μεταδίδει την ηρεμία μέσα στην ομάδα.Αν φύγει τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε και του ευχόμαστε καλή τύχη.Θα έχει αποδείξει βέβαια πως δεν μπορούσε να σηκώσει το βάρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή