23 Ιουλ 2017

Βίντεο από την ήττα της Γιούβε με 2-1 στο φιλικό με την Μπαρτσελόνα

Η Γιουβέντους άρχισε με ήττα (2-1) από την Μπαρτσελόνα τα φιλικά της στις ΗΠΑ.

Μία εβδομάδα μετά την ενσωμάτωση των διεθνών στο γκρουπ και με μόλις μία μέρα παρουσίας στη Νέα Υόρκη, οι μπιανκονέρι αντιμετώπισαν τους μπλαουγκράνα και ηττήθηκαν με 2-1.



Η Γιούβε, για την οποία ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι χρησιμοποίησε αρκετούς «αναπληρωματικούς» στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 15’ από το γκολ του Νεϊμάρ μετά την συνεργασία του με τον Πάκο Αλκάθερ, για να γίνει το 2-0 στο 26’ ξανά από τον Νεϊμάρ, ο οποίος απέφυγε τους Μπενάτια, Μπαρτσάλι και Ασαμόα.



Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλέγκρι έκανε αλλαγές, ο Ντάγκλας Κόστα έπαιξε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Γιουβέντους και στο 62’ ο Κιελίνι, μετά το κόρνερ του Ντιμπάλα, μείωσε σε 2-1. Σκορ που ήταν και το τελικό, αν και υπήρχαν ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές για το 2-2 ή το 3-1 στα επόμενα λεπτά.


Δείτε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του αγώνα



Γιουβέντους (α’ ημίχρονο): Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπενάτια, Μπαρτσάλι, Ασαμόα, Κεντίρα, Μαρκίζιο, Στουράρο, Λεμινά, Μπετανκούρ, Μάντζουκιτς.

Γιουβέντους (β’ ημίχρονο): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπενάτια (69' Μαντραγκόρα), Κιελίνι, Ασαμόα (60’ Αλεξ Σάντρο), Πιάνιτς, Ριννκόν, Στουράρο (60’ Κουαδράδο), Λεμινά (60' Ντιμπάλα), Μπετανκούρ (60’ Ντάγκλας Κόστα), Μάντζουκιτς (60’ Ιγκουαΐν).


1 σχόλιο:

  1. Στην ουσία, η Μπάρτσα στο α` έπαιζε με τους βασικούς και εμείς με τους αναπληρωματικούς και μας έπαιζε μονότερμα.. Μετα το 60 που έβαλε τους βασικούς και η Μπάρτσ είχε ληδη από το ημίχρονο βγάλει τους βασικούς, παίζαμε εμείς μονότερμα, αλλά χωρίς ουσία.. Μόνο ο Ντυμπάλα φάνηκε ότι μπορεί να κάνει κάτι... Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή