26 Ιουλ 2017

Η δέσμευση του Μπερναρντέσκι προς τους οπαδούς της Γιουβέντους μέσα σε 5 λέξεις

Ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι ευχαρίστησε την Φιορεντίνα και προχώρησε σε δεσμεύσεις απέναντι στη Γιουβέντους και στους οπαδούς της.

Ο 23χρονος άσος είναι μπιανκονέρο πλέον και μέσω της σελίδας του στο Instagram έστειλε το εξής μήνυμα στην πρώην και στη νυν ομάδα του.

«Εφτασε η στιγμή των ευχαριστιών. Για αυτά τα 12 χρόνια, θέλω να ευχαριστήσω την Φιορεντίνα που με μεγάλωσε και με έκανε άντρα, θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που ήταν στο πλευρό μου. Πάνω από όλα, όμως, θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς για τους οποίους μιλάνε λίγο αλλά δουλεύουν πλάι-πλάι με τους ποδοσφαιριστές, αυτούς που κανείς δεν τους προσέχει και κανείς δεν τους βλέπει γιατί είναι πίσω από τις κουρτίνες

Αναφέρομαι στους φροντιστές, τους φυσιοθεραπευτές, τους γιατρούς, τους υπαλλήλους, όλους από τον πρώτο ως τον τελευταίο. Ολους αυτούς που πάντα με υποστήριζαν και ήταν δίπλα μου. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ γιατί βάλατε για μένα τις βάσεις και κυρίως επειδή βάλατε την καρδιά σας πρώτα και μετά την δουλειά, πάντα. Ευχαριστώ!


Τώρα... Είμαι στην αρχή μιας νέας πορείας. Τι να πω... Δεν θα μπορούσε να αρχίσει με καλύτερο τρόπο. Ευχαριστώ επειδή με κάνατε να νιώσω ήδη απερίγραπτα συναισθήματα, ευχαριστώ για την ζεστασιά που μου δείξατε, ευχαριστώ για την εκτίμηση και την πίστη σας σε εμένα. Δεν βλέπω την ώρα να αρχίσω αυτή τη νέα περιπέτεια, να τεθώ στη διάθεση, να δώσω τα πάντα χωρίς δεύτερες σκέψεις και να τιμήσω αυτό που φοράω. Δεν θέλω να είμαι αλαζόνας και να δώσω υποσχέσεις, αλλά για ένα πράγμα θέλω να σας διαβεβαιώσω... Δεν θα λείψουν ποτέ: Ταπεινότητα, δουλειά, πάθος, αποφασιστικότητα και αφοσίωση. Σας ευχαριστώ όλους!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου