7 Ιουλ 2017

Το άγχος του πρωτάρη λίγο πριν μπει στην ποδοσφαιρική Ferrari

Ο Πάτρικ Σικ μίλησε για το άγχος που δεν νιώθει ενόψει της έναρξης της καριέρας του στη Γιουβέντους και αναφέρεται στη Ferrari που ονειρεύεται.

Ο Τσέχος επιθετικός απολαμβάνει την τελευταία εβδομάδα των διακοπών του και μιλώντας στον Τύπο της χώρας του αναφέρθηκε στα συναισθήματα του. «Εχω ήδη μιλήσει με τον Νέντβεντ, ήθελα να ξέρω τα πάντα για τη Γιουβέντους. Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο, πρέπει να αποδείξω όλα όσα λέγονται για μένα. Εχω ακόμη μία εβδομάδα διακοπών αλλά δεν ανησυχώ, ούτε είμαι νευρικός. Ισως να νιώσω έτσι λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας αλλά είναι κάτι που νιώθεις κάθε φορά όταν αλλάζεις ομάδα», είπε αρχικά ο Σικ, ο οποίος ρωτήθηκε για όσα μπορεί να απολαύσει στην Ιταλία.


«Η Ferrari είναι το όνειρο κάθε πιτσιρικά. Θα δούμε... Μου αρέσει και το ωραίο ντύσιμο και αυτό στην Ιταλία είναι δεδομένο. Δεν ξέρω ακόμη κάτι για την πόλη, δεν έχω καν επιλέξει το διαμέρισμα μου. Η κοπέλα μου θα έρθει μαζί μου στο Τορίνο. Από εκεί και πέρα, ευχαριστώ τους γονείς μου και εύχομαι να είναι υπερήφανοι για όσα έχω κάνει μέχρι στιγμής. Ευχαριστώ και τον κόσμο που με υποστηρίζει και θέλει το καλύτερο για μένα». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου