15 Ιουλ 2017

Ο Μάντζουκιτς φέρεται να σπάει την ομερτά και να μιλάει για όσα έγιναν στα αποδυτήρια του Κάρντιφ

Ο Μάριο Μάντζουκιτς αποφάσισε να βγει και να μιλήσει για ό,τι έγινε πριν και κατά τη διάρκεια του τελικού με τη Ρεάλ στο Κάρντιφ, σύμφωνα με το football-italia.net.

«Θέλω να παρέμβω για να επιβεβαιώσω, μετά από τη σιωπή που υπήρξε, τις φήμες για όσα έγιναν στα αποδυτήρια της ομάδας», είπε αρχικά ο Κροάτης. Και στη συνέχεια ήταν ποταμός.

«Ο Μπονούτσι και ο Ντάνι Αλβες δημιούργησαν ένα χάος. Ευτυχώς με τις πωλήσεις τους θα επανέλθει η ηρεμία», ήταν η ξεκάθαρη τοποθέτηση του Μάντζουκιτς. Τα όσα εξιστόρησε ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, είναι συγκλονιστικά.

«Είναι δύο εντελώς αντίθετες προσωπικότητες και ήταν αυτοί που ξεκίνησαν τον καυγά. Στην πραγματικότητα αυτοί οι δύο έρχονταν σε διαπληκτισμό πολύ συχνά και την ημέρα του τελικού παρακολουθήσαμε απλώς άλλη μια δραματική διαμάχη τους. Μόλις μπήκαμε στα αποδυτήρια, όλοι αντιμετώπιζαν το παιχνίδι σαν ένα κλασικό παιχνίδι που έπρεπε να πάρουμε τρεις πόντους, ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν», αποκάλυψε σε Σέρβο δημοσιογράφο.


«Ετσι, περιμέναμε τον Ντάνι Αλβες να κάνει τη γνωστή του ρουτίνα, όπως συνήθιζε δηλαδή, και να βάλει μουσική στα αποδυτήρια την ώρα που αλλάζαμε. Αυτή τη φορά, όμως, το πήγε λίγο παρακάτω. Εβάλε το τραγούδι Samba Do Janeiro στο τέρμα σε τέτοιο βαθμό σα να ήθελε να σπάσει τα τύμπανά μας και χόρευε σα να μην υπάρχει αύριο», πρόσθεσε.

Για να συνεχίσει: «Σκέφτηκα πως φέρεται απλώς ηλίθια, τον αγνόησα και πήγα φωριαμό μου. Ο Λεό δεν έκανε το ίδιο γιατί γι’ αυτόν το Champions League ήταν μια εμμονικός στόχος. Πήγε στον Ντάνι και του είπε πως “αν δεν το κλείσει, θα του σπάσει τα πόδια σε τρία δευτερόλεπτα”. Προφανώς ο καυγάς διακόπηκε αλλά η διαμάχη συνεχίστηκε μέχρι που ο Ντάνι έφτασε σε σημείο να του πει: “και να χάσουμε σήμερα, εγώ θα έχω τρία Champions League και εσύ κανένα”».


Ο Μάντζουκιτς δε σταμάτησε και είπε: «Σε εκείνο το σημείο όλοι γύρισαν εναντίον του. Κι εγώ έχω κατακτήσει Champions League αλλά δε θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο. Εκείνη τη στιγμή κανείς δεν έπρεπε να συζητάει την εκδοχή της ήττας».

Η συνέχεια δείχνει την κατάσταση που επικρατούσε στα αποδυτήρια. Σύμφωνα με τον Μάριο, λοιπόν: «Ο Μπονούτσι τον άρπαξε από το λαιμό και εκεί που ετοιμαζόταν να του ρίξει γροθιά, παρενέβει και τους σταμάτησε ο Αλέγκρι. Ο προπονητής, σαν πραγματικός αρχηγός, τους είπε: “δε με νοιάζει ποιος το ξεκίνησε. Στο τέλος του αγώνα θα είστε και οι δυο εκτός ομάδας”».

«Ηταν η πιο σοφή απόφαση που θα μπορούσε να παρθεί. Τώρα η ομάδα είναι ήρεμη και ενωμένη ξανά χωρίς την ενοχλητική “εξυπνάδα” του Λεό και το βραζιλιάνικο “μπελά” του Ντάνι Αλβες», κατέληξε ο Μάντζουκιτς που με τις αποκαλύψεις του έβαλε ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ.

9 σχόλια:

  1. Αυτό περιμέναμε.Τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε.Τέλος ο Μπονουτσι τέλος ο Ντανι Άλβες,ανήκουν στο παρελθόν.Τελικά οι φήμες ότι ο Αλέγκρι έδιωξε Μπονούτσι ή ότι ο Αλβες έφυγε λόγο συμβολαίου δεν ισχύουν.Οι λόγοι που φύγανε οι Μπονούτσι Αλβες είναι οι Μπονούτσι και Άλβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οκ.., αν είναι αλήθεια όλα αυτά, γιατί ο Αλέγκρι δεν το έκοψε στον Άλβες αμέσως και περίμενε να του το κόψει ένας συμαπίκτης; Άλκη αλήθεια, γιατί τόσο ο Μαρότα όσο και ο Ανιέλι με δηλώσεις τους βγήκαν να πουν ότι δεν έγινε τίποτα στο ημίχρονο; Ποιος εκτίθεται τώρα; Αν είναι έτσι, τότε ο Μάντζουκιτς βγήκε να πει την αλήθεια, άσχετα αν ο κολλητός του Αλέγκρι, τον θεωρώ ότι έχει αρχ...α και είναι ο πιο γιουβεντίνος απ όλους! Γιατί οι άλλοι (οι παράγοντες) ήθελαν να κλείσουν τα μάτια του κόσμου.. Εδώ πρέπει να παρέμβουν όλοι οι άλλοι παίχτες και να πουν αν αυτά που λέει ο Μάντζουκιτς έγιναν έτσι και αν, ακόμα, έγιναν και αλλα που δεν αναφέρθηκαν... Γιατί το να πει ο Μπονούτσι στον άλβες αυτό το πράγμα μ΄πονο δε θεωρώ ότι είναι αιτία να πει ο Αλέγκρι ότι είναι και οι δυο εκτός ομάδας.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: . Ο ΚΑΘΕΝΑΣΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ.., Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως είπε και ο Μάντζουκιτς γίνονταν καθημερινά μικρές διαμάχες και απλώς αυτό ήταν το αποκορύφωμα.Ο Αλλέγκρι έδειξε πολύ μεγάλη υπομονή και καλά έκανε που τους έδιωξε,οποίος θέλει να είναι στην ομάδα θα πρέπει να κάνει ό,τι και οι υπόλοιποι και όχι να είναι πάνω από την ομάδα

      Διαγραφή
  3. ακομη ενα θεμα ειναι γιατι ο τζιτζι δεν πηρε θεση σε ολο αυτο..πραγματικα ακομα δεν μπορουμε να το καταλαβουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο ρε Μάριο κάποιος έπρεπε να βγει και να μιλήσει,αν δεν γινόταν δεν μπορούσε να παει μπροστά η ομάδα με τα ΜΜΕ να μιλάνε συνέχει για αυτό το περιστατικό που κόστισε παρα πολλά σε όλους μας.Με λίγα λόγια χάθηκε ένα όνειρο εξαιτίας της σάμπα...Το παζλ σιγα-σιγά ολοκληρώνεται και πάμε μπροστά.Forza Juve!!!⚪⚫

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΞΩ ΟΙ ΤΡΥΠΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΗΡΑΝ ΔΡΟΜΟ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΠ!ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΛΛΟΥ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!ΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΗΤΤΑ.ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ.ΧΩΡΙΣ ΜΑΓΚΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ!
    Υ.Γ.:ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΟΧΥΜΕΝΟΥΣ!
    FINO ALLA FINE.. FORZA JUVE PER SEMRE
    ΓΙΑΝΝΗΣ THESSALONIKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κατι μου λεει οτι συντομα θα αποτελεσει παρελθον και ο μαντζουκιτς......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε 2 χρόνια θα έχει κάνει κωλοχανίο την Μίλαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗ16 Ιουλίου 2017 στις 2:25 μ.μ.

    Δυστυχως οτι και να εγινε στο τελος την πληρωσε η ομαδα. Δεν γινεται τοσοι χαμενοι τελικοι.. Ας τους εβγαζε εξω το ημιχρονο. Χασαμε το champions league, που τοσο το ειχε αναγκη η ομαδα, για δυο κωλοπαιδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή