21 Ιουλ 2017

Ο Πιάνιτς Μιλάει για τ’ αποδυτήρια στον τελικό του Κάρντιφ και αποχαιρετά ψυχρά τον Μπονούτσι

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς διέψευσε ότι έγινε οτιδήποτε στα αποδυτήρια του Κάρντιφ και αποχαιρέτησε, μάλλον όχι και πολύ ζεστά, τον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Ο Βόσνιος χαφ της Γιουβέντους έκανε δηλώσεις στο Sky Italia και σχετικά με τις φήμες για πανικό στα αποδυτήρια του Κάρντιφ στο ημίχρονο του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, είπε: «Ελπίζω να σταματήσουν αυτές οι φήμες γιατί δεν έγινε τίποτα, πέρα από την ομιλία του Αλέγκρι. Θα προσπαθήσουμε ξανά φέτος για αυτό το τρόπαιο. Διάβασα και άκουσα τα πάντα αλλά δεν είναι αλήθεια. Χάσαμε κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, ο οποίος απέδειξε ότι ήταν καλύτερος».

Από εκεί και πέρα, σχετικά με την αποχώρηση του Μπονούτσι και την μεταγραφή του στη Μίλαν, ο Πιάνιτς σχολίασε: «Ο Λεονάρντο ήταν εδώ πολλά χρόνια, ήξερε καλά το κλαμπ και πώς δουλεύει η Γιούβε. Επέλεξε να φύγει, όπως κάθε χρόνο φεύγουν και έρχονται ποδοσφαιριστές σε όλες τις ομάδες. Είναι επιλογή του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Εμείς συνεχίζουμε με τους ποδοσφαιριστές που έχουμε και αυτούς που θα έρθουν, πάντα με κίνητρο για επιτυχίες».


Οσο για τη φετινή μάχη του πρωταθλήματος, είπε ότι «είχαμε μια σπουδαία σεζόν πέρυσι αλλά όχι άριστη επειδή δεν κατακτήσαμε και το Τσάμπιονς Λιγκ. Κάθε πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο, δεν είμαστε μόνο εμείς, βλέπω επίσης τις Μίλαν, Ρόμα, Νάπολι και Ιντερ στη μάχη του τίτλου. Πρέπει να έχουμε σταθερότητα και από εκεί και πέρα η φιλοδοξία θα μας δώσει έξτρα κίνητρα».


1 σχόλιο:

  1. Πες μας ρε Μιραλεμ τοτε, γιατι δεν βγηκατε ποτε στο δευτερο ημιχρονο?? η αμυνα κοιμοταν (μαζι και ο Μπονουτσι) κατι το οποιο δεν εγινε σε κανεναν ευρωπαικο αγωνα, και εσεις αποσυντονισμενοι να μην αλλαζετε 2 πασες ενω στο πρωτο τους πατουσαμε. ο χρονος θα τα βγαλει σιγα σιγα στην επιφανεια, μπορει σε ενα χρονο, μπορει σε 50. Γιωργος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή