27 Ιουλ 2017

Δείτε το βίντεο από τη νίκη της Γιούβε με 3-2 επί της Παρί

Με δύο γκολ του Μαρκίζιο και ένα του Ιγκουαΐν η Γιουβέντους νίκησε με 3-2 την Παρί Σεν Ζερμέν σε φιλικό στις ΗΠΑ.

Το ματς είχε κάποιες φάσεις και από τις δύο πλευρές, με τον Ντιμπάλα να απειλεί κυρίως για τη Γιούβε, με το γκολ να έρχεται στο 45’ με το πλασέ του Ιγκουαΐν στο τετ α τετ μετά την ωραία συνεργασία με τον Πάουλο.

Στο ημίχρονο ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έκανε δέκα αλλαγές (έμεινε μόνο ο Μπουφόν) και στο 50’ ο Στουράρο είχε δοκάρι μετά την μπαλιά του Ντε Σίλιο.



Στο 53’ ο Γκουέδες ισοφάρισε από οντά για την Παρί αλλά στο 63’ ο Μαρκίζιο με κεραυνό έβαλε ξανά μπροστά τους μπιανκονέρι (2-1).



Ο τρίτος τερματοφύλακας Πινσόλιο, ο οποίος μπήκε αντί του Μπουφόν, έκανε δύο μεγάλες επεμβάσεις αλλά στο 80’ νικήθηκε από την κοντινή κεφαλιά του Παστόρε (2-2), για να γίνει το 3-2 για τη Γιουβέντους στο 89’ με το πέναλτι του Μαρκίζιο μετά το μαρκάρισμα του Κιμπέπε στον Κιν.


Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης



Γιουβέντους (α’ ημίχρονο): Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπενάτια, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Μπετανκούρ, Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν.

Γιουβέντους (β’ ημίχρονο): Μπουφόν (64’ Πινσόλιο), Ντε Σίλιο, Μπαρτσάλι, Μαντραγκόρα, Ασαμόα, Στουράρο, Μαρκίζιο, Πιάνιτς, Ρινκόν, Καλιγκάρα, Κιν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου