27 Ιουλ 2017

Ντάνι Αλβες: Είμαι σίγουρος ότι στη Γιουβέντους θα αισθανθούν την απουσία μου

Λίγη ώρα πριν το φιλικό με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Ντάνι Αλβες ασχολήθηκε ξανά με τη Γιουβέντους για να πει ότι θα... της λείψει.

Οι μπιανκονέρι αντιμετώπισαν τα ξημερώματα τους Γάλλους σε φιλικό αγώνα στις ΗΠΑ και ο Βραζιλιάνος αποφάσισε να γράψει ξανά στα social media για τη Γιουβέντους.

Το μήνυμα του Ντάνι Αλβες ήταν το εξής...

«Σε αντίθεση με όσα μπορεί να σκεφτεί ή να πει κανείς, για μένα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα, η μέρα στην οποία θα συναντήσω πρόσωπα για τα οποία θέλω το καλύτερο και με τα οποία έζησα αξέχαστες στιγμές. Η μέρα που θα συναντήσω ξανά τους φίλους μου, τίμιους ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν. Είναι η μέρα που θα συναντήσω ξανά άτομα με τα οποία, με δεδομένο τον λίγο χρόνο, δεν κατάφερα να χτίσω μια στιβαρή σχέση αλλά έχουν τον σεβασμό μου.


Παρά τα όσα έχουν ειπωθεί ή εννοηθεί, ο μοναδικός στόχος μου ήταν το καλό όλων και να βοηθήσω τη Γιουβέντους να γίνει ένα κλαμπ διαστάσεων που θα σέβεται τις προσδοκίες και τα συναισθήματα των ανθρώπων που δουλεύουν σε αυτό. Σήμερα, επομένως, είναι η μέρα για να ευχαριστήσω το κλαμπ για την ευκαιρία που μου έδωσε να αποτελέσω μέρος του, έστω για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Είμαι σίγουρος ότι θα αισθανθούν την απουσία μου. Πουθενά δεν είναι τίποτα το ίδιο μετά το πέρασμα του "good crazy". Μπορεί να είναι καλύτερα ή χειρότερα, το ίδιο όμως με τίποτα!».


2 σχόλια:

  1. Το χει κάψει εντελώς. Πάλι καλά που βοήθησες την Γιουβε να γίνει...κλαμπ μεγάλων διαστάσεων (το... ίδιο το κλαμπ όχι την τρέχουσα ομάδα της εποχής).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασικά Ντάνι σε έχουμε ξεχάσει εδώ και καιρό. Εσύ απότι φαίνεται δε μπορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή